Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 липня 2023, 08:03
39166
4

ПОЄТ: «Мудрик у Челсі? Я припустився помилки й не боюся про це сказати»

Уругваєць вважає, що українському легіонеру потрібен час на адаптацію

| Оновлено 08 липня 2023, 08:03
39166
4
ПОЄТ: «Мудрик у Челсі? Я припустився помилки й не боюся про це сказати»
Getty Images/Global Images Ukraine. Густаво Поєт

Екс-футболіст «Челсі», а нині головний тренер збірної Греції Густаво Поєт висловився на тему адаптації українського вінгера Михайла Мудрика до англійської Прем'єр-ліги, визнавши помилковість своїх попередніх заяв.

«Минулого сезону я зробив помилку й не боюся про це сказати. Коли «Челсі» підписав Михайла Мудрика, я вирішив, що це визначне досягнення. Я подумав: «Вау, який неймовірний гравець!» Потім я згадав, що трапилося зі мною та з багатьма іншими іноземними футболістами, коли вони вперше перебралися до Англії – всі люди різні, і всім нам потрібна різна кількість часу, щоб адаптуватися до іншого футболу».

«Ми думаємо, що досить гарні, й кажемо: «Завтра я гратиму та буду кращим на полі», але футбол інший, і життя інше — ми всі адаптуємося свого часу. Я думаю, що нові гравці та легіонери, включаючи мене, коли я грав, повинні бути обережні, тому що я знаю, що може статися з кожним із них», - зазначив Поєт.

Раніше Поєт заявляв, що Мудрик робитиме в «Челсі» те, що вдавалося Едену Азару.

Оцініть матеріал
(189)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Петро Довганич
Файно сказано. Це,також виправдання в свій адрес,що не зміг зрозуміти молоде дарування,знайти місце,якщо хочете, дати свободу іт.д. А взагалі,треба вчити інгліш і працювати, працювати. Якщо хочеш з наскоку підкорити Премє-лігу,- тільки насмішиш Бога.
GloryUkraine
У Мудрика часу на адаптацію вже нема, вірніше його і не було.  Якщо з початком сезону він відразу не заграє, то...
anacreon
Всі помилилися. Ніхто не знав, що Мудрик може видавати свої паси і забіги на короткоий проміжок часу і то тільки, якщо перед ним пусте поле і купа вільного місця, де можна просто втекти від двох суперників. А коли треба пробиватися через ешелони оборони, стоячи на місці, то Мудрик не знає що робити.