Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Аргентина
| Оновлено 08 липня 2023, 08:31
256
0

Сентраль Кордоба – Ньюеллс Олд Бойз. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини

Поєдинок відбудеться 8 липня о 02:30 за Києвом

| Оновлено 08 липня 2023, 08:31
256
0
Сентраль Кордоба – Ньюеллс Олд Бойз. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини
Twitter

8 липня на «Естадіо Уніко Мадре де Сьюдадес» пройде матч 23-го туру чемпіонату Аргентини, в якому «Сентраль Кордова» зустрінеться з «Ньюеллс Олд Бойз». Старт поєдинку заплановано на 02:30 за європейським часом.

Сентраль Кордова

Клуб нещодавно закінчив неймовірно тривалу, у півстоліття (точніше, 48 років) перерву у виступах на рівні вищого дивізіону Аргентини. Повернувшись нарешті назад, причому різко піднявшись у найкоротший термін із 3-ї ліги країни, залізничники змогли закріпитися на новому рівні. Але, звісно ж, не показували якихось чарівних, неймовірних результатів. Так, минулий сезон приніс лише 16 місце - це, втім, фактично екватор таблиці. Зараз виходить не краще, але провальні відрізки чергуються із цілком непоганими. На даний момент у команди триває безпрограшна смуга. Вона виграла в Уракана, і ще чотири рази фіксували нічиї, зокрема з Естудіантесом на початку липня (1:1).

Ньюеллс Олд Бойз

Команда свій 6-й, і поки що останній чемпіонський титул завоювала ще 2013 року. За минуле після тріумфу 10-річчя до пуття нічого нового досягти не вийшло. Так, минулого сезону Прімеру закінчили на скромному 11-му місці. Схоже, це нинішній рівень прокажених, адже й зараз вони бовтаються приблизно на такому ж рівні між топ-10 та екватором турнірної таблиці. Це при тому, що за 9 крайніх поєдинків була лише 1 поразка у чемпіонаті – 0:1 з Ланусом на виїзді. Але левова частина поєдинків приносила лише нічиї, у тому числі у всіх 4 крайніх поєдинках. Ось і в минулому матчі була нічия з Хімнасією, причому це ще вийшло вдома відігратися: на 25 хвилині гості з Ла-Плати вели 2:0.

Статистика особистих зустрічей

Загалом між командами було зіграно 5 матчів. І всі закінчувалися суворо перемогами Ньюеллс Олд Бойз.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що тут будуть рівними шанси на успіх. Але з урахуванням історії протистоянь варто використовувати ставку на перемогу прокажених при нульовій форі (коефіцієнт - 1,98).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.