Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Аргентина
| Оновлено 08 липня 2023, 08:30
236
0

Хімнасія Ла-Плата – Індепендьєнте. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини

Поєдинок відбудеться 8 липня о 01:00 за Києвом

| Оновлено 08 липня 2023, 08:30
236
0
Хімнасія Ла-Плата – Індепендьєнте. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини
Getty Images/Global Images Ukraine

8 липня на «Естадіо Хуан Кармело Серільо» пройде матч 23-го туру чемпіонату Аргентини, в якому «Хімнасія Ла-Плата» зустрінеться з «Індепендьєнте». Старт поєдинку заплановано на 01:00 за київським часом.

Хімнасія Ла-Плата

Команда ніколи особливо не блищала - недарма її максимальними результатами були неодноразове віце-чемпіонство (востаннє 2005-го) і вихід 2018-го року у фінал Кубка Аргентини. Вовки минулого року закінчили у Прімері на 9-му місці, і це було непоганим результатом. Він навіть дозволив зіграти в Копі Судамерикана, але там аргентинці виявили себе слабко, взявши лише 4 очки. Здали позиції на внутрішній арені. Замість позиції у першій десятці нині клуб бовтається у районі екватора. Навіть при тому, що крайні 3 тури принесли 5 очок, все одно перемог помітно менше, ніж поразок, через що гімнасти підходили до цьогорічного ігрового дня лише на 17-й позиції з 27-ма балами після 22 матчів.

Індепендьєнте

Клуб вважається грандом - нехай і не на рівні Боки Хуніорс із Рівер Плейтом, але 14 чемпіонських титулів не може не вражати. Ось тільки крайній трофей на внутрішній арені було виграно ще 2002-го, після чого виходило лише двічі, 2010-го та 2017-го, перемогти у Копа Судамерикана. Минулий розіграш Прімери приніс амбітним червоним дияволам лише 14 місце. І зараз практично вже немає шансів повторити навіть той скромний результат. Навіть при тому, що міжнародні турніри у 2023-му королі кубків пропускають, вони виграли лише 5 матчів із 22 та зібрали скромні 24 очки. З іншого боку, у 3-х крайніх поєдинках чемпіонату вдалося перемогти над Сарм'єнто та Ураканом - обидва рази вдома.

Статистика особистих зустрічей

Індепендьєнте виграв лише одного разу в 5 крайніх турах. Хімнасія має на цьому відрізку 3 перемоги, у тому числі 3:1 у вересні минулого року.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси майже рівними, віддаючи лише невелику перевагу Хімнасії. Але вона грає вдома, сміливо ставимо на перемогу господарів у Ла-Платі при форі 0 (коефіцієнт – 1,82).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 27 квітня 2024, 14:05 15
ЛНЗ – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.