Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Аргентина
| Оновлено 06 липня 2023, 22:58
642
0

Уніон Санта-Фе – Бока Хуніорс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Аргентини

Поєдинок відбудеться 6 липня о 22:30 за Києвом

| Оновлено 06 липня 2023, 22:58
642
0
Уніон Санта-Фе – Бока Хуніорс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Аргентини
Getty Images/Global Images Ukraine

6 липня на «Естадіо 15 де Абріль» пройде матч 23-го туру чемпіонату Аргентини, в якому «Уніон Санта-Фе» зустрінеться з «Бокою Хуніорс». Старт поєдинку заплановано на 22:30 за київським часом.

Уніон Санта-Фе

Клуб досить скромний, незважаючи на тривалу історію. Досить сказати, що проект, створений 1907-го року, жодного разу не брав жодного офіційного трофею. Максимальним результатом, причому єдиним, було віце-чемпіонство 1979 року. Через 40 років El club de la Avenida дебютував на міжнародній арені, в Копі Судамерикана. Але потім особливого розвитку не було, навпаки, торішня Прімера принесла лише 22 місце. Мало що виходило у новому розіграші, досить сказати, що у 15 перших турах чемпіонату була лише 1 перемога. Але наприкінці травня команда раптом перетворилася, видавши безпрограшну серію, причому розпочавши її з 3-х перемог поспіль. І лише минулого туру поступилися Атлетико Тукуман - виїзні 0:1.

Бока Хуніорс

Команда цього сезону різко провалилася - особливо на тлі 2022-го, коли повернула собі чемпіонський титул, ще й у поєднанні з Трофеєм Дієго Марадони та аргентинським Суперкубком. Але зараз хіба що Копу Лібертадорес, із застереженнями, можна занести до активу цьому гранду. Там генуезці достроково оформили вихід у плей-оф. Але це не компенсує глухого провалу у Прімері, де фаворит показував негативне співвідношення перемог і поразок. Начебто справи налагодилися у другій половині весни, було навіть виграно 4 поєдинки з 5 у чемпіонаті. Але потім чемпіон примудрився програти Арсенал Саранді, найгіршому учаснику нинішньої Прімери, а потім, після нічиєї, відбувся розгром від Годой Крус. Втім, минулого туру оформили гросмейстерські 2:0 із Сарм'єнто.

Статистика особистих зустрічей

Останнім часом Уніон несподівано добре грає з Бокою Хуніорс. У нього 2 перемоги за нічиєї в 3-х крайніх поєдинках з грандом.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом гранда, що оживає, який грає в гостях. Але й господарі непогані, ставимо на тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт – 1,92).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.