Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Аргентина
| Оновлено 06 липня 2023, 20:01
376
0

Арсенал Саранді – Дефенса та Хустісія. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини

Поєдинок відбудеться 6 липня о 20:00 за Києвом

| Оновлено 06 липня 2023, 20:01
376
0
Арсенал Саранді – Дефенса та Хустісія. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини
Getty Images/Global Images Ukraine

6 липня на Естадіо Хуліо Умберто Грондона пройде матч 23-го туру чемпіонату Аргентини, в якому Арсенал Саранді зустрінеться з Дефенса та Хустиція. Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Арсенал Саранді

Команда чудово грала 10-15 років тому, коли видала відрізок, що приніс левову частину трофеїв. Вона у 2007-му році змогла виграти перший трофей – і одразу авторитетний, Копу Судамерикана. Через рік Віадук додав напівофіційний Кубок банку Суруга, але, головне, Клаусура-2012 принесла дебютне і поки що останнє чемпіонство, а пізніше - і 1-й кубок. Але потім помер засновник та патрон, Грондона, на честь якого зараз названо стадіон. Клуб у результаті вилітав у 2-й дивізіон (ще й на тлі фінансових проблем), і, повернувшись, знову виборює виживання. Минулий сезон приніс 23 місце (з 28). У новому колектив довгий час провів на останньому місці у турнірній таблиці. Навіть Велес Сарсфілд, теж кризовий клуб, переміг у минулому турі супротивника з боротьби за виживання 1:0.

Дефенса та Хустиція

Клуб був створений ще 1935-го року. Але, за великим рахунком, лише останніми роками вдалося заявити про себе. Але дуже голосно: віце-чемпіонство в 2019-му і 2021-му роках, Копа Судамерикана-2020 і Рекопа в наступному розіграші. Але минулого сезону Halcón, спочатку вийшовши у плей-оф Трофея Дієго Марадони, вже у стандартній Прімері обмежився лише 12-ю позицією. Це дозволило зіграти в нинішньому розіграші Копа Судамерикана, де, розпочавши з поразки, потім виграв ряд поєдинків поспіль, вийшовши достроково в плей-оф. А в чемпіонаті, видавши 2 серії по 4 перемоги, в решті поєдинків показували скромні результати, втім все одно додавши порівняно з 2022-м. Ось і з Тигре оформили переможні 1:0.

Статистика особистих зустрічей

Арсенал Саранді не програє вже 5 очних матчів. Але, вигравши двічі, потім він тричі поспіль зводив поєдинки внічию.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що гості знову будуть фаворитами. З урахуванням слабкості Арсеналу Саранді, рекомендуємо ставити на успіх Дефенса та Хустиція (коефіцієнт – 2,02).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.