Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Теніс в Україні
| Оновлено 06 липня 2023, 00:27
420
0

Світоліна та Стаховський організують в Україні серію дитячих турнірів U-14

Формат Svitolina & Stakhovskyi Tennis Tour передбачає проведення відбіркових турнірів та фіналу

| Оновлено 06 липня 2023, 00:27
420
0
Світоліна та Стаховський організують в Україні серію дитячих турнірів U-14
Facebook

Імениті представники українського тенісу Еліна Світоліна та Сергій Стаховський організують в Україні щорічну серію дитячих турнірів за підтримки «Нової пошти».

Формат Svitolina & Stakhovskyi Tennis Tour by Nova Post передбачає проведення чотирьох відбіркових турнірів та заключного турніру Finals. За результатами відбіркових змагань вісім кращих хлопців та дівчат отримають можливість взяти участь у заключному турнірі, де й будуть виявлені остаточні переможці, які отримають грантову підтримку у розмірі $20 000 (ця сума буде розподілена між учасниками), подальший супровід від Фонду Еліни Світоліної та наставництво безпосередньо від Еліни Світоліної та Сергія Стаховського.

«Діти – наше майбутнє. У цей надскладний час потрібно підтримувати юних спортсменів та створювати умови, які б мотивували їх продовжувати тенісну кар'єру. Саме тому ми вирішили започаткувати серію тенісних турнірів та об'єднати зусилля мого фонду та Нової пошти, яка не лише є лідером українського бізнесу, а й, безумовно, демонструє приклад високої соціальної відповідальності. Наша мета – створити в Україні сприятливе середовище для становлення спортсменів високого класу, підтримати та надихнути талановиту молодь», – розповіла Еліна Світоліна.

«Я щасливий, що ми змогли акумулювати зусилля та започаткувати проект, спрямований на збереження українського спорту. Спортивні досягнення українців – це наша ДНК, за якою українців знають у світі. Тому так важливо навіть під час війни дбати про те, щоб у країні зростало нове покоління атлетів», – додав Сергій Стаховський.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.