Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 липня 2023, 02:16
1981
0

Оболонь підписала нові контракти із 13 футболістами

«Пивовари» збережуть першоліговий кістяк

| Оновлено 06 липня 2023, 02:16
1981
0
Оболонь підписала нові контракти із 13 футболістами
ФК Оболонь

Як стало відомо Sport.ua, «Оболонь» продовжила контракти одразу з 12 гравцями, у яких 30 червня закінчився термін дії попередніх угод.

Нові річні контракти з клубом підписали воротар Артем Кічак, а також польові гравці Віталій Груша та Руслан Черненко. На два роки угоди пролонгували голкіпер Назарій Федорівський, польові гравці Данило Карась, Сергій Косовський, Павло Лук'янчук, Тарас Мороз, Олександр Осман, Єгор Прокопенко, Олег Слободян та Дмитро Фатєєв. Крім того, перепідписав контракт із «Оболонню» Олександр Чернов – тепер трудовий договір півзахисника діє не до 2024 року, а до 2026-го.

Нагадаємо, влітку столичний колектив покинули Олександр Батальський, Олег Бородай, Євген Корохов, Сергій Машталір, Дмитро Олійник, Максим Покотилюк, Олексій Савченко, Артем Терехов, а також Станіслав Василенко, який перебрався на правах оренди у «Поділля». Новачками команди стали Олександр Рибка («Львів»), Владислав Приймак та Ростислав Тарануха (обидва – «Карпати»).

Все йде до того, що найближчим часом «Оболонь» оголосить про повернення до клубу Ігоря Мединського (з квітня 2022 вінгер виступав за «Карловац 1919» у четвертому хорватському дивізіоні, а нещодавно вже приєднався до киян).

«Оболонь» за підсумками минулого сезону посіла друге місце у Першій лізі. У стартовому турі нового сезону УПЛ команда Валерія Іващенка зіграє вдома із «Колосом».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.