Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 липня 2023, 12:16
35
0

Підвищення маржі букмекером для гравця та його причини

Розберемося в причинах підвищення маржі в букмекерських конторах

| Оновлено 05 липня 2023, 12:16
35
0
Підвищення маржі букмекером для гравця та його причини

Букмекери люблять розписуватися в тому, як вони люблять своїх клієнтів і цінують їх, і які вигадують для них спеціальні акції та бонуси зі щедрими призами. Але в підсумку це все спрямовано на забезпечення за рахунок цих же гравців власної вигоди. І до тих, хто грає не так, як того хочуть організатори, хто намагається стабільно заробляти на своїх парі, часто застосовують різні санкції та обмеження. Серед таких - і персональне підвищення маржі.

Котирування у різних контор можуть відрізнятися. Та й самі по собі змінюються, особливо в режимі "лайв". Але для деяких бетторів вони особливо нелояльні. Значить, щодо цих відвідувачів фахівцями букмекера було прийнято рішення застосувати підвищення маржі. Це таке обмеження рахунку конкретного відвідувача, коли букмекер знижує свої коефіцієнти персонально саме для цієї людини.

Це тільки 1 із видів санкцій. Причому явно не найпопулярніший - багато букмекерів вважають за краще йти іншим шляхом, просто знижуючи максимуми ставок. Але все ж такі букмекерські контори, як міжнародна, 1xBet, або вітчизняна, Олімп, застосовують таке ось альтернативне покарання, персонально завищуючи декому коефіцієнти.

Як правило, подібний хід сприймається як якийсь обман з боку букмекера. Адже спочатку, просто на сайті, демонструється, звичайно ж, стандартний, вищий і привабливіший коефіцієнт. Але щойно гравець наважується ставити й авторизується, то помічає, що котирування для нього погіршуються - вони істотно занижені. Але ж, буває, що вже закинуто гроші на рахунок...

Утім, диму без вогню не буває. Не просто так приймається рішення встановити таке обмеження своєму клієнту. І річ не в тому, що, як багатьом здається, це покарання за те, що виходить часто вигравати. Тут скоріше настає санкція за не найчесніший стиль. Маржу піднімають насамперед "вилочникам", і тут навіть букмекера в чомусь можна зрозуміти, адже він ризикує втратити гроші, а гравець, що знайшов таку пару протилежних парі - ні. Можливо, що в такий самий спосіб покарають і за інші спекулятивні ходи, адже для букмекера важливо створити такі умови, щоб подібним відвідувачам їхніх сайтів ставало просто невигідним розміщувати там ставки. І, значить, не буде ризику здійснювати таким хитрунам виплати, ще й на постійній основі. Або, як мінімум, звести їх до незначного мінімуму.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»
Футбол | 02 травня 2024, 16:13 0
Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.