Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 липня 2023, 23:57
2382
2

ПАСТ: У Чорноморці на мене не розраховували. Все змінив дзвінок Лавриненка

36-річний голкіпер Євген Паст перейшов із одеського клубу до «Вереса»

| Оновлено 04 липня 2023, 23:57
2382
2
ПАСТ: У Чорноморці на мене не розраховували. Все змінив дзвінок Лавриненка
ФК Верес Рівне. Євген Паст

У воротаря Євгена Паста контракт з «Чорноморцем» закінчувався 30 червня. Вихованець одеського футболу до останнього сподівався, що йому запропонують пролонгувати співпрацю. 36-річний голкіпер розповів кореспонденту Sport.ua про причини трансферу до «Вереса»:

– Я повернувся з відпустки, тиждень готувався в загальній групі, але до конкретних пропозицій справа не доходила. Наприкінці червня досвід почав підказувати, що в «Чорноморці» на мене вже не розраховують. Все кардинально змінила телефонна розмова з Сергієм Лавриненком, котрий поцікавився чи не хочу я продовжити кар'єру в «Вересі», котрий він очолив. Я не довго роздумував і вже через день підписав контракт з рівнянами.

Пригадується, це саме під керівництвом Лавриненка ви свого часу грали за «Зірку», навіть завойовували путівку до класу найсильніших.

– Так, я два сезони відіграв під орудою Лавриненка, і про ту співпрацю залишилися найкращі спогади. Хоча за підготовку воротарів відповідав Артем Коляда, який нині працює в «Зорі».

Вам доводилося захищати ворота в матчах проти «Вереса»?

– Здається, одного разу, коли я виступав за «Десну», наші шляхи перетиналися. А ось минулого сезону в «Чорноморці» в матчі першого кола я був запасним, а в другому – травмованим. Я завжди з повагою ставився до рівненської команди, передусім, за бійцівську вдачу.

– Вас не турбує, що воротар «Вереса» Богдан Когут є капітаном команди?

– Ні, мене конкуренція ніколи не лякала. До речі, в «Десні» та «Чорноморці» я також не був спочатку основним голкіпером. Конкуренція тільки допомагає ставати сильнішим.

– Чому ви підписали контракт тільки на один сезон?

– Це була пропозиція клубного керівництва. Я не переживаю – якщо виправдаю надії,то наша співпраця обов'язково продовжиться.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Кепа Ларисабродяга
Паст Континиус и Фьюча Симпл
aleks19826
Йому 35, а не 36. Виправте помилку