Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Аргентина
| Оновлено 06 липня 2023, 04:06
389
0

Тигре – Банфілд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Аргентини

Поєдинок відбудеться 5 липня о 23:00 за Києвом

| Оновлено 06 липня 2023, 04:06
389
0
Тигре – Банфілд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Аргентини
Getty Images/Global Images Ukraine

5 липня на «Хосі Делладжована» пройде матч 23-го туру чемпіонату Аргентини, в якому «Тигре» зустрінеться з «Банфілдом». Старт поєдинку заплановано на 23:00 за київським часом.

Тигре

Клуб влаштовує своїм уболівальникам справжні гойдалки. Після віце-чемпіонства 2012-го року і виходу того ж сезону у фінал Копа Судамерикана, а також виграшу Кубка Суперліги Аргентини, що стало першим повноцінним трофеєм, Matador був змушений вилітати з вищого дивізіону і повертатися до нього. Прімера-2022 принесла команді на тлі недавніх провалів високе 7-е місце. У результаті аргентинці зіграли в Копі Судамерикана, де в групі нічого не виходило тільки з Сан-Паулу. Але 10 очок у 4-х інших поєдинках принесли вихід до плей-оф. Але на внутрішній арені пішов різкий спад. У травні-червні взагалі було 7 матчів без перемог і навіть 3 поразки поспіль. І тільки у Велес Сарсфілд вдалося виграти. Зараз груповий етап Копи позаду, але інтенсивність ігор зберігається: лише ввечері в неділю грали з Дефенсою і Хустицією.

Банфілд

Команда в 2009 році змогла взяти єдину для себе перемогу в національній Прімері. І 2020-го мало не взяли ще 1, нехай і менш рейтинговий, трофей, Трофей Дієго Марадони, але програли у фіналі. Але між цими піками біло-зеленим довелося побовтатися у 2-му дивізіоні країни. Та й минулий рік був невдалим і закінчився 24-м місцем із 28 учасників турнірної таблиці. Втім, дрилі показують, що ті результати були ще й непоганими, адже статистика лише погіршилася, а клуб влаштувався серед аутсайдерів. У травні-червні було 6 поразок, нехай і у поєднанні з 2:0 проти Росаріо Сентраль. Новий місяць розпочали непростим протистоянням з Архентінос Хуніорс.

Статистика особистих зустрічей

Банфілд вдало грав останнім часом із Тигре. Він набрав 10 очок у 4 крайніх поєдинках, з урахуванням торішніх виїзних 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що гості навряд чи зможуть зачепитися за очки. Ставимо і ми на перемогу Тигре (коефіцієнт – 2,17).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Слот тренуватиме Ліверпуль? Що про це відомо прямо зараз
Футбол | 28 квітня 2024, 06:30 0
Слот тренуватиме Ліверпуль? Що про це відомо прямо зараз

Схоже, «червоні» знайшли наступника для Юргена Клоппа…

Говорили про Судакова? Шаблій відвідав Лондон та стадіон Тоттенхема
Футбол | 27 квітня 2024, 23:28 9
Говорили про Судакова? Шаблій відвідав Лондон та стадіон Тоттенхема

Агент півзахисника «Шахтаря» повідомив, що побував у столиці Англії з робочих питань

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.