Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 04 липня 2023, 01:17
3093
0

ФОТО. Молодіжка провела легке тренування та переїхала до Бухаресту

Команда Руслана Ротаня готується до півфіналу Євро-2023 U-21 з Іспанією

| Оновлено 04 липня 2023, 01:17
3093
0
ФОТО. Молодіжка провела легке тренування та переїхала до Бухаресту
УАФ

2 липня, перемігши Францію (3:1) у чвертьфінальному матчі Євро-2023 U-21 і здобувши путівку до півфіналу, молодіжна збірна України досягла історичного успіху – виборола для країни право вперше виступити на футбольному турнірі Олімпіади.

Однак на цьому поточну роботу команди Руслана Ротаня не завершено. 5 липня синьо-жовта команда зіграє в півфіналі Євро-2023 з Іспанією. Поєдинок відбудеться на стадіоні «Стяуа» в Бухаресті, початок – о 22:00 за київським часом.

У понеділок, 3 липня, після феєричних подій на «Клуж-Арені», керманич збірної Руслан Ротань дав підопічним трохи перевести подих – тренування було відновлювальним. Ввечері українська делегація переїхала з Клуж-Напоки в Бухарест, у знайомий готель «Каро», де базувалася під час матчів групового етапу.

4 липня збірна України проведе передматчеве тренування. Часу на підготовку до півфінальної зустрічі обмаль, але й суперник уже добре вивчений: драматичний поєдинок з іспанцями в групі (2:2) надав чимало інформації для роздумів.

Нападника Богдана В'юнника ще турбує пошкодження ліктя, але лікарі роблять усе можливе, щоб у середу тренерський штаб міг на нього розраховувати. Точно не допоможе команді Дмитро Криськів, який пропустить матч через перебір жовтих карток. Натомість повертається в обойму форвард Владислав Ванат, який відбув двоматчеву дискваліфікацію.

ФОТО. Молодіжка провела легке тренування та переїхала до Бухаресту

ВІДЕО. Молодіжка провела легке тренування та переїхала до Бухаресту

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.