Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 липня 2023, 18:22
6611
11

Джерело: ван Леувен розірвав угоду з Зорею одноосібно, Геллер незадоволений

В угоді коуча із «Зорею» не було клаусули, штрафу або компенсації

| Оновлено 04 липня 2023, 18:22
6611
11
Джерело: ван Леувен розірвав угоду з Зорею одноосібно, Геллер незадоволений
ФК Шахтар Донецьк. Патрік ван Леувен

Футбольний журналіст Михайло Співаковський у програмі ТаТоТаке заявив, що нідерландський фахівець Патрік ван Леувен перейшов із «Зорі» до «Шахтаря», одноосібно розірвавши контракт із луганським клубом, який не отримав жодної компенсації.

«Жодної клаусули, штрафу або компенсації в особистому контракті ван Леувена із «Зорею» прописано не було. Згадаймо, в яких умовах взагалі підписувався цей контракт. Нічого тоді не було зрозуміло – як довго триватиме війна, чи буде чемпіонат, де гратимуть клуби.

У цьому контракті на три роки був пункт про одноосібне розірвання з обох сторін. Питання, як цей пункт було прописано, які додаткові умови існували. Я впевнений, що юристи «Шахтаря» цей контракт бачили. Тож «Шахтар» пішов на цей крок.

Спроби домовитися між клубами, якщо вони були, не досягли жодного успіху. Патрік ван Леувен розірвав контракт одноосібно, інакше він не міг бути представлений як головний тренер «Шахтаря».

Президент «Зорі» Євген Геллер підключає юристів, щоб вивчили цей кейс і знайшли нюанси в контракті, які допоможуть йому відстояти свою правду. Якщо немає в пунктах додаткової інформації, то Геллер не має юридичних шансів вплинути на ситуацію. Однак президент «Зорі» налаштований дуже принципово, бо вважає це неетичним».

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
valerafan1
Шахтар та мораль - речі несумісні. І ще вони щось мали проти Мірчі Луческу? Самі в прошлому році поцупили Йовічевіча, а в цьому забрали тренера з контрактом іншої команди. Негідники - це м"яко сказано.
FunnyCat_____
 ФК Грязь 
aleks8-48
Кто следующий? К грязным ахметовским бабкам проходимцы слетаются,как мухи-однодневки  на дерьмо.  
FunnyCat_____
интересно, а может юристам шахтера нужно не вести контракты чужих тренеров, а попробовать отстоять реноме своего клуба в Европе? а то там что ТеТе что Соломон, что клубы которые их подписывают чхать хотели что на сам клуб всея Донецка что на угрозы его ген директора, что на его юристов
Octopus
Какое-то странное назначение. Лишь бы Заре поднакакать. 7 лет в структуре клуба, они там такой талант не успели разглядеть?
Xvalenok03
Геллер подключил юристов чтобы изучить контракт.
А может надо было сначала подключить, чтобы сейчас не было претензий?
Бизнесмены, а такое ощущение, что контракты на ходу на колене подписывают.
Vitalii_13UA
Якщо правда, то патрік та ще гниль... Щодо ШД, то або вони якось чесно зроблять це, гроші або гравці. Або хай не ниють про правили фіфа... я в цій ситуацію був на стороні ШД. Але карма вона така...
Gargantua
летучий голландец
Український Крим
Битва російських олігархів за голандця! 
WildeKater
Ну в след раз контракты нормально прописывать будет.