Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Аргентина
|
411
2

Сан-Лоренсо – Росаріо Сентраль. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Аргентини

Поєдинок відбудеться 1 липня о 23:30 за Києвом

Сан-Лоренсо – Росаріо Сентраль. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Аргентини
Getty Images/Global Images Ukraine

1 липня на «Естадіо Педро Бідегайн» пройде матч 22-го туру чемпіонату Аргентини, в якому «Сан-Лоренсо» зустрінеться з «Росаріо Сентраль». Старт поєдинку заплановано на 23:30 за київським часом.

Сан-Лоренсо

Клуб встиг зібрати всі можливі трофеї, причому як національного рівня, так і в Південній Америці загалом, аж до успіху у Копі Лібертадорес-2014. Щоправда, вигравши суперкубок Аргентини, потім синьо-гранатові не брали жодних нових титулів. А минулорічну Прімеру було закінчено на 6-му місці. Нині результати суперечливі. У Копі Судамерикана, розпочавши з перемоги, ще й виїзної (1:0 із Естудіантес де Меріда), потім були чергування нічиї з поразками. Здавалося, що так достроково втративши реальні шанси на вихід у плей-оф. Але 4:1 у крайньому турі при перемозі Форталези у паралельному матчі дозволили таки стрибнути на 2-е місце. У Прімері, незважаючи на безвиграшну серію, залишалися серед лідерів. В останньому турі була нічия з Естудіантесом.

Росаріо Сентраль

Команда – 4-разовий чемпіон країни. Але всі ці успіхи трапилися дуже давно, останнє золото брали 1987-го року. І неодноразово змушені були падати на рівень 2-го дивізіону країни. Хіба що в кубку виходить нагадувати про свої амбіції, аж до перемоги 2018 року. Минулий сезон був відверто невдалим. У Трофеї Дієго Марадони взагалі, набравши 14 очок у 14 матчах, і зовсім замкнули турнірну таблицю у своїй групі. Та й у класичній Прімері, трохи покращивши статистику, замкнули в результаті 2-й десяток. На такому фоні було нескладно додати, і зараз виходить йти у зоні Копи Судамерикана. Щоправда, статистика в останніх турах не є оптимальною. Так, у минулому матчі важко взяли нічию вдома з Колоном - тільки з пенальті оформили 1:1.

Статистика особистих зустрічей

Росаріо Сентраль мав 3 перемоги поспіль, у 2021-му році, з урахуванням успіхів із земляками в Копі Судамерикана. Але минулого сезону сторони закінчили внічию.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом господарів. Але їм буде не так і просто – ставимо на тотал більше 1,5 гола (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Skor Pion
навіщо ці анонси якщо ніхто не транслює