Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 30 червня 2023, 22:27
6311
2

Збірна України U-21 прибула до Клуж-Напоки на чвертьфінальний матч

Команда Руслана Ротаня ввечері 2 липня зіграє проти команди Франції

| Оновлено 30 червня 2023, 22:27
6311
2
Збірна України U-21 прибула до Клуж-Напоки на чвертьфінальний матч
УАФ

Молодіжна збірна України U-21 знаходиться в очікуванні свого наступного випробування. Чвертьфінальний поєдинок Франція – Україна відбудеться в неділю, 2 липня, на «Клуж-Арені» в місті Клуж-Напока о 22:00 за київським часом.

Підопічні Руслана Ротаня свій третій матч групової стадії фінального турніру чемпіонату Європи 2023 провели у вівторок, зігравши внічию з Іспанією (2:2). Враховуючи попередні перемоги над збірними Хорватії (2:0) та Румунії (1:0), синьо-жовті здобули в підсумку 7 очок і посіли у своїй групі друге місце, поступившись іспанцям за загальною різницею забитих і пропущених м'ячів.

Згідно із сіткою, українська команда вийшла на переможця квартету D. Ним стала Франція, яка в третьому турі розбила Швейцарію (4:1) і набрала загалом 9 очок.

У середу, 28 червня, для команди був, можна сказати, напіввихідний, хлопці відновлювалися. У четвер, 29 червня, тренерський штаб разом із гравцями ретельно розібрав матч з Іспанією, яка вперше за чотири роки в офіційних поєдинках поступилася супернику за таким показником як володіння м’ячем.

Після того розпочалася безпосередня підготовка до зустрічі із Францією. У п’ятницю, 30 червня, зранку пройшло тренування, під час якого в загальній групі працювали всі без винятку футболісти, у тому числі й Михайло Мудрик. Також команда переглянула відеоматеріали про майбутнього опонента.

30 червня під вечір українська делегація літаком перебралася з Бухареста до Клуж-Напоки. В суботу, 1 липня, на «Клуж-Арені» заплановане передматчеве тренування, а гра відбудеться в неділю, 2 липня, й розпочнеться о 22:00.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
Главное, что приехали врачи из Челси и разрешили Мудрику играть