Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
607
0

СТЕПАНОВСЬКИЙ: «Хлопці з НБА хочуть приїхати до збірної, але є проблеми»

Головний тренер національної команди – про те, яким буде склад збірної

СТЕПАНОВСЬКИЙ: «Хлопці з НБА хочуть приїхати до збірної, але є проблеми»
fbu. Виталій Степановський

Головний тренер національної збірної України з баскетболу Віталій Степановський розповів про кадрове питання під час формування команди.

– Чи будуть нові обличчя у ростері збірної порівняно з попередніми турнірами?
– Зараз ми викликали всіх гравців у розширений список. Побачимо, як хлопці зможуть доїхати до тренувального табору. Чи вирішать свої питання наші представники НБА, або чи встигнуть підлікуватися наші травмовані гравці. Після того – побачимо, хто потрапить до основного складу – у ті 12 баскетболістів, які поїдуть на пре-кваліфікацію.

– Скільки гравців у розширеному списку?
– Зараз до 20-и баскетболістів плануємо. Побачимо, хто зможе доїхати. З усіма поспілкувався, але є травмовані: Сидоров, Герун має проблеми з коліном. Наші хлопці, що грають в НБА, мають деякі проблеми. Вони без контрактів. Олексій Лень має проблеми з документами. Святослав також чекає на контракт. Коли хлопці їх підпишуть і завершать всі клопоти з документами, то вони одразу приїдуть до збірної. Так само, і Максим Шульга – має певні проблеми з візою. Він вирішує це питання. Зараз дуже важко сказати остаточно, хто зможе доїхати до збірної.

– Чи вже уявляєте собі стартову п’ятірку збірної України?
– Авжеж, ні. Треба почати тренувальний табір, побачити, хто приїде. На даний момент, хлопці з НБА хочуть приїхати, але точно не відомо, чи приїдуть. Я не можу зараз сказати за стартовий склад – це дуже важко.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.