Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 червня 2023, 02:16
3120
7

БУГАЙ: «У справі Павелка немає збитків, постраждалих. Це власні кошти УАФ»

За словами адвоката, за п'ять років слідство так і не провело експертизу збитків

| Оновлено 30 червня 2023, 02:16
3120
7
БУГАЙ: «У справі Павелка немає збитків, постраждалих. Це власні кошти УАФ»
УАФ. Денис Бугай

У столичному Будинку футболу під час прес-конференції Денис Бугай розповів щодо суті кримінальної справи стосовно Андрія Павелка:

«У справі немає збитків. За пять років слідство так і не провело експертизу, яка б довела зворотнє. Натомість кожного разу спливають нові цифри, які нічим не підкріплені.

І найголовніше. У справі відсутні потерпілі. Використані на будівництво заводу кошти – власні ресурси УАФ. Це не бюджетні кошти й не кошти УЄФА.

УАФ проходить аудит у всесвітньо відомих аудиторських компаніях KPMG, Ernst and Young. Жодних порушень під час цих перевірок не встановлено».

Прес-конференція УАФ щодо справи Андрія Павелка

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrii Karabinovskyi
Ще довго не буде поваги до адвокатури та суду в Україні. 
Выталкиватель парашутистов
Почему этому ушлепку, журналисты не задали опрос - почему фирма,которая принадлежит УАФ,а фактически - павелке, установила цену на площадку 40х20 в сумме 1 миллион 499 тысяч грн? Ведь точно такую площадку другие фирмы в Украине строили за 600-750 тысяч грн? А ведь фирма УАФ еще требовала, чтобы заказчики сами делали подушку под покрытие ( а это , на всякий случай - 180-220 тысяч грн). Почему молчат о том, что павелка выделял региональным председателям ассоциаций футбола до 100 тысяч грн за каждую площадку, которая было построена в области. И это не коррупция? Могу только представить, как озолотятся адвокаты павелки, свобода обойдется ему в десятки миллионов долларов...
McLay
....Послухали Лисичку І Щуку кинули — у річку. Л. Глібов (1858 р.)
MrStepanovM .
морда лица адвоката говорит о многом)))
vbrjkf
Немає потерпілих!? А тисячі дітей, які не зможуть грати на майданчиках з хорошим покриттям не потерпілі?  Злодій повинен сидіти в тюрмі !
Oleksandr Kelym
Цікавий цей Бугай: якщо Павелко обкрадав УАФ то це тіпа й не злодійство - головне що не з бюджета крав! А те як цей паскуда Павелко "нахиляв" обласні фелерації втридорога закупти покриття у його фірми - то це не злочин? Воно мерзота скуповувало туфлі із шкір екзотичних тварин - ТА САМ ПАВЕЛКО Є ТВАРИНА! І усю УАФ перетворив у корупційне кубло для задоволення власних забаганок!