Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 30 червня 2023, 06:51
7471
0

Масовий відхід гравців. Металіст розірвав контракти з групою футболістів

Після вильоту з УПЛ харківська команда помітно омолодиться

| Оновлено 30 червня 2023, 06:51
7471
0
Масовий відхід гравців. Металіст розірвав контракти з групою футболістів
ФК Металіст. Євген Підлепенець

Як вже повідомлялося, кілька гравців «Металіста» продовжать кар'єру в «Карпатах». Півзахисники Єгор Демченко та Єгор Картушов уже підписали контракти з львів'янами, ще низка футболістів, серед яких захисник Богдан Порох, переберуться до «Карпат» на правах оренди. Нападник Максим Прядун став гравцем ЛНЗ.

30 червня закінчується орендна угода з голкіпером Данилом Єрмоловим (він, до речі, також може продовжити кар'єру в «Карпатах»), цього ж дня закінчуються контракти у захисників Роберто Коррала та Володимира Шопіна. Не буде в «Металісті» у новому сезоні і центрбека Олександра Мізюка, а також півзахисників Євгена Підлепенця та В'ячеслава Танковського, які повернулися з оренди.

Вкрай мало шансів, що залишаться в команді легіонери — бразилець Самуель Валенсіо та француз Паті Малумандсоко. Їхні угоди з клубом поки що діють, але на тренувальному зборі жовто-синіх на Закарпатті обоє відсутні.

Як стало відомо Sport.ua, розірвали контракти з «Металістом» голкіпер Орест Костик, захисники Олександр Ніколішин та Юрій Романюк, гравці середньої лінії поля Дмитро Коркішко, Владислав Наумець, Сергій Панасенко (сватають у «Минай») та Ігор Чайковський. У тренувальному таборі «Чорноморця» помічено півзахисника Богдана Бойчука (поки що на контракті у Харкові), близький до зміни клубної прописки ще один хавбек, Андрій Ралюченко.

«Металіст» за підсумками минулого сезону посів 15-е місце в УПЛ. У червні замість Периці Огненовича головним тренером команди було призначено Андрія Аніщенка.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.