Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1805
4

Ігор СУРКІС: «Луческу хотів, щоб Ярмоленка підписали ще минулої зими»

Президент «Динамо» – про повернення легенди клубу

Ігор СУРКІС: «Луческу хотів, щоб Ярмоленка підписали ще минулої зими»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував повернення до рідного клубу одного з найкращих гравців в історії чемпіонатів України Андрія Ярмоленка.

«Передусім, хочу зазначити, що ми керувалися спортивною складовою даного трансферу. Минулого сезону команді не вистачало якості гри та досвіду в атаці, а Андрій, безумовно, футболіст дуже високого рівня з величезним досвідом виступів у різних турнірах.

Ярмоленко чудово знає, як усе влаштовано у нашому клубі, йому не знадобиться час на адаптацію. Ми сподіваємося, що досвід та рівень гри Андрія допоможуть «Динамо» зробити крок уперед, і команда виступить набагато краще, ніж минулого сезону.

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу був одним з ініціаторів повернення Андрія додому і хотів, щоб цей трансфер було здійснено ще минулої зими. За незалежними від нас обставинами, підписання договору з Ярмоленком довелося відкласти до літа. Впевнений, що з Андрієм ми досягли б набагато більшого в другій частині минулого сезону.

Але тепер усе в наших руках тренерський штаб отримав одного з найкращих українських футболістів, який своєю грою та досвідом може допомогти вивести команду на новий якісний рівень.

Також не забуватимемо, що в «Динамо» багато молодих талановитих гравців, які зможуть швидше прогресувати, коли поряд з ними тренуватиметься і гратиме такий майстер. Це також було одним із чинників повернення Андрія до Києва.

Від себе особисто хочу подякувати Ярмоленкові за те, що він повертається до рідної країни за таких обставин. Це сильне рішення сильного гравця у непрості для нас усіх часи.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити чемпіонат України, дякую всім, хто допомагає нашій країні в цій страшній війні. Упевнений, що Україна переможе на фронті, а наш футбол зможе прогресувати та розвиватися», – сказав Суркіс.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Eye of Providence
Луческу була потрібна надійна досвідчена опора серед гравців. На яку можна покластися і яка може донести іншим як потрібно діяти. Андрій - серйозний досвідчений та надійний. Тому не дивно. 
BUCH
А що там Коноплянка??? 
zelc006
Будулай наша гідність!
Злий Глобинець
Мій профіль на Фейсбук: https://facebook.com/profile.php?id=100080591177916
Заходьте, ознайомлюйтесь.