Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 червня 2023, 12:30
1601
0

ФОТО. Тренування Динамо з Булецою. Коли Луческу приєднається до киян?

26 червня завершилася відпустка у київського клубу

| Оновлено 27 червня 2023, 12:30
1601
0
ФОТО. Тренування Динамо з Булецою. Коли Луческу приєднається до киян?
ФК Динамо Київ

У понеділок, 26 червня, закінчилася літня відпустка для футболістів «Динамо». Основна команда зібралася на заміській клубній базі в Кончі-Заспі та розпочала підготовку до нового сезону.

Упродовж двох днів гравці команди проходять традиційне медичне обстеження у клініці «Добробут», а на базі паралельно стартував тренувальний процес.

У понеділок команда провела два тренування – ранкове та вечірнє. Вранці група футболістів, яка не перебувала на медобстеженні, займалася у тренажерному залі, а ввечері обидві групи динамівців провели тренування на одному з полів клубної бази. У вівторок також заплановано два заняття за таким же принципом: зранку у тренажерному залі працюватиме група футболістів, які перебували на медобстеженні сьогодні, а ввечері – усі разом. На наступні дні у планах команди два тренування в середу, одне – у четвер та два – у п'ятницю.

Динамівці працюють під керівництвом асистента Мірчі Луческу Олександра Шовковського, який керував командою наприкінці минулого сезону через проблеми зі здоров'ям у головного тренера. Луческу поки що контролює процес дистанційно, перебуваючи на постійному зв'язку зі своїми помічниками. Мірча Луческу приєднається до команди 3 липня під час виїзду на тренувальний збір до Австрії.

До роботи з основою залучено півзахисника Сергія Булецу, який виступав у сезоні 2022/2023 на правах оренди за луганську «Зорю». Також разом з основним складом тренується захисник Крістіан Біловар, який минулого сезону провів у чемпіонаті Кіпру, граючи в оренді за АЕЛ з Лімасолу.

На тренуванні був присутній президент «Динамо» Ігор Суркіс. Найближчими днями динамівці працюватимуть на клубній базі, а на 3 липня заплановано виїзд на збір до Австрії, де команда продовжить підготовку. Перші спаринг-партнери «Динамо» на зборі вже відомі. Триватиме збір до 21 липня.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Мінус три українки. Відомі учасниці третього раунду в Мадриді
Теніс | 27 квітня 2024, 01:39 2
Мінус три українки. Відомі учасниці третього раунду в Мадриді

З наших лише Даяні Ястремській вдалося виграти матч другого кола

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.