Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Пляжний футбол
| Оновлено 29 червня 2023, 02:26
483
1

Юрій КЛИМЕНКО: «Перед командою стоїть завдання – медалі Європейських ігор»

Наставник жіночої збірної з пляжного футболу розповів про очікування

| Оновлено 29 червня 2023, 02:26
483
1
Юрій КЛИМЕНКО: «Перед командою стоїть завдання – медалі Європейських ігор»
УАФ

Головний тренер жіночої збірної України з пляжного футболу Юрій Клименко розповів про завдання, що стоїть перед командою на III Європейських іграх.

На Європейських іграх у Польщі у груповому раунді жіноча збірна України з пляжного футболу буде грати у групі В разом з Іспанією та Італією. Наставник синьо-жовтих Юрій Клименко поділився своїми очікуваннями від турніру:

«Завдання, яке ставить тренерський штаб збірної України перед змаганнями в Польщі, – медалі Європейських ігор. Виконати його буде досить складно, адже у групі ми натрапили на дуже сильних майстерних суперників. Але ми теж їдемо хорошим складом, тож докладемо для досягнення мети всіх зусиль.

Щодо підготовки до турніру, то самовіддачею дівчат і багатьма напрацюваннями ми задоволені. Єдиний, але, на жаль, великий мінус — не було можливості залучити всіх гравчинь до збору в Києві й відпрацювати взаємодію в четвірках. В Україні змогли зібратися лише вісім дівчат, а ще чотири під'їдуть безпосередньо до Польщі. Але в Тарнові в нас ще будуть два тренування, тож сподіваємося там надолужити все, що не встигли зробити на київському зборі».

Склад жіночої збірної України з пляжного футболу

На III Європейських іграх тренерський штаб збірної України розраховує на 12 гравців.

Воротарі: Анастасія Терех, Вікторія Кислова.

Польові гравці: Марія Тихонова, Юлія Дехтяр, Юлія Костюк, Мирослава Випасняк, Олена Кирильчук, Анастасія Кліпаченко, Ірина Дубицька, Ганна Шульга, Ірина Василюк, Таїсія Бабенко.

Турніри з пляжного футболу на III Європейських іграх пройдуть у період із 27 червня до 1 липня в Тарнові. За регламентом змагань жіночі збірні на груповому етапі зіграють в одноколовому турнірі, за підсумками якого по дві найкращі команди з кожної групи вийдуть до півфіналів. Переможені поборються за 5–6 місця.

III Європейські ігри 2023

Пляжний футбол. Жіночий турнір

  • Група А: Польща, Португалія, Чехія
  • Група В: Іспанія, Італія, Україна

Календар матчів жіночої збірної України

  • 27.06. 15:30 Іспанія – Україна
  • 28.06. 15:30 Італія – Україна
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
 Откуда у тренера такой оптимизм? Я не вижу вообще предпосылок занять хотя-бы второе место в группе... Или перед соревнованиями можно что угодно обещать лохам...