Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
|
5092
9

Локомотив, за який виступають працівники Укрзалізниці, зіграє у Другій лізі

Київська команда успішно пройшла атестацію

Локомотив, за який виступають працівники Укрзалізниці, зіграє у Другій лізі
Локомотив Київ

Київський «Локомотив» успішно пройшов атестацію на участь у Другій лізі України. Тепер команда отримала статус професійного клубу.

«Тепер уже Офіційно! Футбольний клуб Залізничників «Локомотив» пройшов атестацію на участь у змаганнях Другої ліги чемпіонату України з футболу, отримавши статус професійного клубу!

Засідання Комітету з атестації футбольних клубів Федерації футболу України відбулося минулого тижня. На ньому озвучили приємну для кожного вболівальника новину. «Локомотив» пройшов атестацію за всіма критеріями та результатами!

Команда, що складається з працівників Укрзалізниці та вихованців Локомотива різних років, вже повністю готується до старту на професійному рівні.

Молодь зараз набирається досвіду на міському та всеукраїнському рівні. Старт нового сезону у Другій лізі ПФЛ намічено на початок серпня. Зауважимо, що Локомотив було засновано 1919 року, а востаннє грав на професійному рівні 1987 року», – йдеться в офіційній заяві «Укрзалізниці».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
d1927k
Форма дуже нагадує одну однойменну команду з болота🤔
Golhrenshtanga
Чай,кофе,вафли
Ну и отдельный сектор для женщин
Summertime
Отлично!  Если есть пивовары, то могут быть и железнодорожники. Тем  более  что клубы от ж.д. есть во многих странах. Правда не всегда под ником Локо.
OleksandrFCDD
Здавалося що гірше, ніж муніципальний Металург бути в Україні не може, але то справа мешканців Запоріжжя. І тут з'являється Локомотив, який звичайно буде жити за державні кошти. В УЗ багато зайвих грошей з'явилось?
Кепа Ларисабродяга
чучух-чучух, чучух-чучух... тууууу туууу