Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
| Оновлено 26 червня 2023, 03:21
653
0

Сантос – Фламенго. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Бразилії

Поєдинок відбудеться 26 червня о 00:30 за Києвом

| Оновлено 26 червня 2023, 03:21
653
0
Сантос – Фламенго. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Бразилії
Getty Images/Global Images Ukraine

26 червня на «Ештадіу Віла Белміру» пройде матч 12-го туру чемпіонату Бразилії, в якому «Сантос» зустрінеться з «Фламенго». Старт поєдинку заплановано на 00:30 за київським часом.

Сантос

Команда вже досить давно показувала найпосередніші результати. Це було ще раз підтверджено і минулого сезону. Тоді амбітний клуб зі славною історією закінчив лише на 12-й позиції в Серії А. Навіть з нього вдалося вирушити до Копа Судамерикана. Там, розпочавши з виїзної перемоги над Блумінгом, вже у 2-му турі вдома була лише нульова нічия з Аудакс Італьяно, після чого програли вже тричі. Так бразильці втратили шанси пройти у плей-оф турніру. При цьому риби вилетіли із кубка країни (по пенальті після пари нічиїх). А в Серії А був лише 1 хороший відрізок, з трьома перемогами у 4-х турах, у квітні-травні. Але і до, і після цього поразки чергувалися з нічиїми. Ось і Коринтіансу вдома поступилися 0:2.

Фламенго

Клуб за останні роки лише у 2021 році був порівняно не успішний. Принаймні, на тлі попередніх років, коли після Копи Лібертадорес і кілька чемпіонів поспіль обмежилися лише суперкубком країни, і, головне, виходом у фінал Копи. Минулого року стерв'ятники на внутрішній арені були не надто успішними, закінчивши лише 5-ми в Серії А. Але при цьому бразильці компенсували все новим успіхом - вони знову, втретє в історії, стали переможцями у Копі. Новий розіграш складався невдало, що призвело до зміни наставника – тепер працює Хорхе Сампаолі. У результаті з травня почалася за аргентинця безпрограшна серія у всіх турнірах... А потім був несподіваний ляпас у вигляді 0:4 на полі Ред Булл Брагантіно. Чи встигнуть відійти від такого удару за кілька днів?

Статистика особистих зустрічей

У 6 останніх очних поєдинках Сантос виграв лише одного разу. Усі інші матчі, зокрема, минулої осені, виграв Фламенго.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у те, що господарі раптом додадуть. А ось гості мають реабілітуватися за невдачу у попередньому поєдинку. Ставимо на перемогу гостей (коефіцієнт – 1,87).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.