Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 червня 2023, 03:21
1130
0

Мексика – Гондурас. Прогноз та анонс на матч Золотого кубка КОНКАКАФ

Поєдинок відбудеться 26 червня о 03:00 за Києвом

| Оновлено 26 червня 2023, 03:21
1130
0
Мексика – Гондурас. Прогноз та анонс на матч Золотого кубка КОНКАКАФ
Getty Images/Global Images Ukraine

26 червня на «Ен-Ер-Джі Стедіум» (Х'юстон) пройде матч 1-го туру Золотого Кубка КОНКАКАФ, в якому Мексика зустрінеться з Гондурасом. Старт поєдинку заплановано на 03:00 за київським часом.

Мексика

Збірна провалилася на чемпіонаті світу. Вона до цього 7 разів поспіль суворо вилітала в 1/8 фіналу. І, запрошуючи Тату Мартіно, хотіли змінити цю тенденцію. І досягли цього, ось тільки на 180 градусів у протилежному сенсі від бажаного. Ель Три не вийшли з групи, вигравши лише у Саудівської Аравії за нічиєї з Польщею при поразці Аргентині. Звичайно ж, після такої невдачі змінився наставник, але також аргентинець Дієго Кокка. Він встиг програти США у Лізі Націй, у результаті обмежившись лише 3-м місцем. Але при цьому тест для нового тренера буде зараз на Золотому Кубку. На нього не взяли, з різних причин, деяких ветеранів. Втім, все одно список, як для рівня КОНКАКАФ, традиційно вражає від вічного Очоа у воротах і до молодого Хіменеса з Феєнорда на вістря.

Гондурас

Команда тричі грала на чемпіонатах світу. У тому числі Los Catrachos зіграли там у 2010-му та 2014-му роках, щоправда, за весь час жодного разу так і не вигравши на тому рівні. Наразі збірна відійшла у тінь, більш того, в останньому відборі на вирішальному раунді не вигравши жодного разу за 14 матчів. Та й на Золотому Кубку чергуються останнім часом виходи до чвертьфіналу, як 2021-го, і вильоти після групового етапу. Останні поєдинки, вже в поточному календарному році, теж не принесли приводу для оптимізму: у березні поступилися 1:4 Канаді в Лізі Націй, перед нинішнім турніром умудрилися поступитися 0:1 у контрольній зустрічі Венесуелі, аутсайдеру з Південної Америки. Зазначимо, що зараз у заявці немає таких забивних нападників, як Кіотто та Лосано.

Статистика особистих зустрічей

Усі 3 останні поєдинки закінчилися перемогами мексиканців.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають серйозної боротьби у цій парі. Мексиканці, за своїх проблем, все одно сильніші. Рекомендуємо ставити на те, що вони виграють при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 2,18).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.