Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 червня 2023, 12:31
3558
8

Дмітрій БІВОЛ: «Можу в будь-який час поїхати отримати паспорт Киргизстану»

Чемпіон світу не розуміє, чому йому не дають провести бій

| Оновлено 23 червня 2023, 12:31
3558
8
Дмітрій БІВОЛ: «Можу в будь-який час поїхати отримати паспорт Киргизстану»
Getty Images/Global Images Ukraine. Дмитро Бівол

Володар титулу WBA в напівважкій вазі (21-0, 11 KO) Дмітрій Бівол здивований, чому чому WBC і промоутер Боб Арум проти його бою з чемпіоном WBC, WBO і IBF Артуром Бетербієвим (19-0, 19 KO).

«Це виглядає кумедно, тому що [громадянин Канади] Бетербієв теж росіянин.

Я народився в Киргизстані, я провів там майже половину свого життя. Я міг би в будь-який час поїхати і отримати паспорт. У чому проблема? Я думаю, є якась інша причина [вони так кажуть]. Я не знаю, що це, але це не головна проблема, яка заважає нам провести бій.

Політика і спорт – це дві різні речі. Я сподіваюся, що одного разу все буде справді чисто – спорт буде відокремлений від політики. Я дуже сподіваюся. Тому що все своє життя я присвятив боксу – я провів усе своє життя в боксерському залі, і я просто хочу битися. Я хочу показати людям, що ви можете чогось досягти, якщо будете наполегливо працювати. Навіть якщо ти родом із маленького міста, ти можеш стати кимось», – сказав Бівол.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
shoko
Алекс, на жаль - не так. На росиї є такий фінт як подвійне громадянство і вони просто беруть друге громадянство будь-яке а мокшанське залишають і під іншим виступають..а усі спортивні організації просто прикривають на це очі.
Алекс Морган
Розповзаються сини росії-матушки по своїм батьківщинам) репатріація йде повним ходом і залишиться плем'я мокшів на "кур'їх ножках"
BallsToTheWall
Артур  Асильбекович тоже русский?     Дагестанец он из Хасавюрта ! и бывший россиянин.  Так что можно спокойно бить морды где угодно. Хоть и в Киргизии.
India Life
Чкуча ты узкоглазая
Руский- глаз узкий