Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 червня 2023, 12:42
4054
5

Дмитро БІЛОНОГ: «Луческу до себе взагалі не підпускав українців»

Вихованець «Шахтаря» згадав, як донецький клуб зірвав його перехід до «Дніпра»

| Оновлено 23 червня 2023, 12:42
4054
5
Дмитро БІЛОНОГ: «Луческу до себе взагалі не підпускав українців»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Півзахисник Дмитро Білоног, який є вихованцем «Шахтаря», розповів про те, як донецький клуб перешкоджав його трансферу до «Дніпра» у 2015 році.

«У мене залишався рік до завершення контракту із «Шахтарем», і мені почали пропонувати нову угоду. Генеральний директор клубу Сергій Палкін у різних інтерв'ю говорив, що всім вихованцям давали шанс. Насправді, особливих шансів ні в кого не було. Особливо у передній лінії.

Відразу вирішив, що підписувати новий контракт не буду, але прямо не став говорити. Я не перший, я не останній, хто бігав по колу. До мене постійно підходили: Ну що ти? Ну, що ти вирішив?». Я відповів: «Поки думаю».

Після зимової відпустки вже поставили питання жорстко. Тоді я сказав, що залишатись не збираюся. Мене відправили бігати по колу. Це тривало з лютого до травня.

У нього ні з ким не було особливого спілкування. Він взагалі до себе не підпускав українців. Усі про це знають. Мені, можливо, хтось не повірить, бо я не був гравцем першої команди.

Але є 500 інтерв'ю українських футболістів, які там були. Ті ж Артем Федецький, Вася Кобін… Якогось людського спілкування не було.

Я мав одразу після «Шахтаря» опинитися у «Дніпрі», який тоді лише відіграв фінал Ліги Європи. Тренувався вже з першою командою і мав підписувати контракт.

Однак керівництво «Шахтаря» сильно вплинуло на те, щоб цього не сталося. Наскільки я знаю, було якесь спілкування між менеджерами клубів, але «Дніпро» не пішов на те, щоб підписати мене», – сказав Білоног.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Італія випередила Іспанію й вийшла на 2-ге місце
Футбол | 03 травня 2024, 23:59 0
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Італія випередила Іспанію й вийшла на 2-ге місце

Україна в рейтингу УЄФА посіла остаточну 18-ту позицію

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Рівень корупції в українському футболі жахливий: все починаїться з литячого - в усьому світі агенти відшукують талановитих дітей та БАТЬКАМ ПЛАТЯТЬ щоб відпустили дитину в команду - у нас навпаки: батьки повинні платити, щоб діти грали у футбол !  Потім клуби фактично закабалюють футболістів намагаючись максимально нажитися на них!
Alexx
Цыган это шовинист и украинцеа за людей не считает.Хорошую школу прошел в зените .И поначплу войны говорил не все так однозначно но потом резко начал переобываться .Был бы хозяин клуба украинец давно бы выгнал а хозяева сурки медведчуковские сепары 
avk2307
И на Динамо и на Шахтер жалуется
Может на себя надо сначала посмотреть?