Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 21 червня 2023, 00:11
14804
9

ОФІЦІЙНО. Максимов, який працював спортдиром в Поліссі, очолив Звягель

Екс-гравець збірної України став головним тренером клубу із Другої ліги

| Оновлено 21 червня 2023, 00:11
14804
9
ОФІЦІЙНО. Максимов, який працював спортдиром в Поліссі, очолив Звягель
ФК Звягель. Дмитро Костюк та Юрій Максимов

54-річний український спеціаліст та екс-гравець збірної України Юрій Максимов очолив клуб із Другої ліги «Звягель».

«Юрій Максимов – легенда українського футболу. Як гравець, забивав за «Динамо» «Барселоні» у Лізі чемпіонів. Розривав німецьку Бундеслігу.

Як тренер вигравав Кубок Азербайджану, виводив полтавську «Ворсклу» у фінал Кубка України та у єврокубки. Кожна команда під керівництвом Максимова сильнішала.

Це топ-тренер, якого раді були б бачити у кожній, наголошую – у кожній – команді української Прем'єр-ліги. Для нас честь, що відтепер Максимов – головний тренер «Звягеля», – сказав президент клубу Дмитро Костюк.

За свою тренерську кар'єру Максимов очолював київське ЦСКА, «Оболонь», «Кривбас», «Металург» Донецьк, «Тараз», «Кешлю» та полтавську «Ворсклу». У квітні 2023 року його було призначено спортивним директором житомирського «Полісся».

Також клуб повідомив про зміни у тренерському штабі:

«Разом із новим головним тренером – Юрієм Максимовим – у ФК «Звягель» працюватиме і новий тренерський штаб. Так, старшим тренером команди буде Сергій Ревут, який багато попрацював у тандемі з Юрієм Вільовичем в Україні та за кордоном.

Тренер воротарів – відомий український голкіпер та спеціаліст Микола Медін, особливо відомий своїми виступами за «Дніпро». Ще одним тренером команди буде відомий у минулому футболіст «Карпат», «Шахтаря» та інших клубів Микола Іщенко, який приєднався до роботи вже на першому вечірньому тренуванні команди сьогодні, 20 червня».

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Максимов все таки зайчик пострибайчик довго ніде не затримується.10 клубів це вже 11 клуб,1-2 роки і тікать),Дивує що він поліз в другу лігу з його характером і  відношенням до суддів ,а друга ліга ще те чудо ліга.Буде весело.
ВИКТОР АНДРУЩИК
Звягель-(Новоград-Волинський,УРСР).Це або дуже сильний проект,або дубль Полісся.Бо такий тренер заслуговує бути і головним в Поліссі.Я думаю що декому з гравців Звягеля це велика удача мати такого фахівця.Без сумніву Звягель буде в 1 лізі дуже скоро. і 
vbrjkf
Ну, хоч що небуть...
sanchos78
Розривав Бундеслігу 
Алекс Морган
Ніколи не чув про місто Звягель, хоча дуже гарно знаю географію... а вам слабо його знайти?
Gargantua
слоган у них звучит как пессимистический прогноз