Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 20 червня 2023, 18:21
1169
0

Юрій БЕНЬО: «Другий матч поспіль заміни посилюють гру збірної України»

Фахівець – про другу непросту перемогу команди Сергія Реброва

| Оновлено 20 червня 2023, 18:21
1169
0
Юрій БЕНЬО: «Другий матч поспіль заміни посилюють гру збірної України»
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер Юрій Беньо прокоментував перемогу збірної України над національною командою Мальти (1:0) у матчі кваліфікації Євро-2024.

«Вже другий матч поспіль можемо спостерігати, що заміни посилюють гру. І це дуже добре, що маємо вибір, у збірної зараз велика лава для запасних. Початок матчу справді став несподіваним. Вважав, що Мальта з перших хвилин буде перебувати лише на власній половині поля, що відбувалось від 55-ї хвилини. Суперник переглянув дві гри нашої збірної, побачив її больові точки. Широко гравці Мальти використовували пресинг, багато було втрат у центрі поля від наших футболістів. Можна сказати, що суперник у першому матчі десь нас пробачив, не використавши гольові моменти. Для таких команд, як Мальта, поодинокі моменти – це кисень, який вони намагаються максимально використовувати.

Мабуть, було складно грати через певний тиск. Проти Мальти вимагається грати першим номером, а в нас чимало молодих футболістів, які не мають великого досвіду в домінуванні. Бракувало Зінченка, який під тиском вміє зберігати м’яч. Його досвід точно б допоміг.

Вважаю, що теперішньому складу потрібен час. Три гри - аж ніяк не показник. Шевченку потрібен був рік для того, аби збірна приносила потрібний результат. Зараз Ребров має час, аби зробити аналіз.

Відсутність у складі Бондаренка? Для мене це справді незрозуміло. Коли травмувався Піхальонок, то думав, що його викличуть. Це креативний гравець, який добре діє під час виходу з-під пресингу. У кожній грі в збірної були помітні проблеми з грою під тиском. Проте, це тренерське рішення.

Хочеться відзначити підтримку. Зараз матчі збірної України для наших громадян, які вимушено перебувають за кордоном, – справжнє свято. Їхня підтримає має дуже велике значення. Вболівальники можуть відчувати себе, мов в Україні, коли є матчі нашої національної команди», - сказав Беньо.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля
Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2
Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Плотницький поділився планами щодо збірної України
Волейбол | 02 травня 2024, 11:02 6
Плотницький поділився планами щодо збірної України

Лідер української команди – про майбутнє

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.