Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 червня 2023, 19:01
1847
0

Вірменія – Латвія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 19 червня о 19:00 за Києвом

| Оновлено 19 червня 2023, 19:01
1847
0
Вірменія – Латвія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Олександр Петраков

19 червня на «Республіканський стадіон ім. Вазгена Саркісяна» пройде матч 4 туру відбору на Євро, в якому Вірменія зустрінеться з Латвією. Старт поєдинку заплановано на 18:00 за європейським часом.

Вірменія

Команда вчинила цікаво щодо вибору тренера. Минулого року, розпочавши з досить несподіваної перемоги над Ірландією в Лізі Націй, вона закінчила на останньому місці в квартеті. І особливо болючими були поразки від українців. Зрозуміло, що після такої невдачі, хай і досить болючої, поміняли тренера... І покликали Олександра Петракова, що 2022-го працював із жовто-синіми. Починав досвідчений фахівець із непростим характером на Кавказі суперечливо. Він, як і раніше, лаявся з журналістами, а його підопічні розпочали новий цикл із безвільної поразки у березні Туреччини у принциповому поєдинку, після чого видали 2:2 у товариській зустрічі з Кіпром. Але головна сенсація пролунала у четвер. Граючи з Уельсом на виїзді, гості у Кавказу примудрилися оформити перемогу з впевненим рахунком 4:2 за дубля юного Раноса.

Латвія

Збірна не безнадійна, що й довела торік. Тоді підопічні Дайніса Казакевичса змогли виграти свою групу, перемігши у 4-х матчах із 6. Ось тільки тоді червоно-білі виступали у дивізіоні D, тобто боролися з аутсайдерами. Коли у березні почався новий відбір, і рівень суперника підвищився, результати одразу змінилися на негативні. Хоча навесні прибалти давали бій своїм опонентам. Спочатку, в Ірландії, пропустивши двічі на 17-й хвилині, вдалося відігратися - але все одно закінчили 2:3. З Уельсом було нудніше, там Мур забив єдиний м'яч наприкінці 1-го тайму. Натомість Туреччині традиційно попили кров: у меншості зрівняли на 94-й хвилині вдома, але встигли пропустити вирішальний на 2:3.

Статистика особистих зустрічей

Збірні провели 2 товариські поєдинки, у 2009-му та 2014-му роках. Спочатку була нічия, а потім Латвія вдома видала 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом Вірменію. Але, з урахуванням того, як багато забивали та пропускали збірні у минулому турі, напрошується ставка на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,94).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.