Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 червня 2023, 01:26
2741
0

ФОТО. Тренування перед Мальтою. Ребров налаштовує команду на матч у Трнаві

19 червня синьо-жовті проведуть матч 4-го туру кваліфікації Євро-2024

| Оновлено 19 червня 2023, 01:26
2741
0
ФОТО. Тренування перед Мальтою. Ребров налаштовує команду на матч у Трнаві
УАФ

Здійснивши напередодні переліт, збірна України 18 червня розпочала свій перший ранок у Трнаві зі стретчингу.

Після тривалих переїздів м’язи втрачають еластичність, отже, аби зняти цей м’язовий тонус, тренер із фізпідготовки завжди має чудовий набір вправ, який знімає стрес і робить тіло гравця більш вільним і готовим до наступних навантажень. Після цього у футболістів було теоретичне заняття, а потім обід.

У Трнаві вдень було доволі спекотно – температура піднімалася до 27 градусів. Коли ж збірники ступили на газон стадіону Антона Малатинськи, сонце саме почало сідати. Відтак тренування пройшло в більш комфортних погодних умовах. Поле арени перебуває в гарному стані, на відміну від галявини у Скоп’є.

Стадіон у Трнаві названо на честь успішного словацького гравця й тренера, який встиг пограти й у збірній першої Словацької республіки (1939–1945), й у збірній Чехословаччини, а із трнавським «Спартаком» виграв 1967 року Кубок Мітропи, що в ті роки ще не втратив свого єврокубкового значення. Нині стадіон у Трнаві – другий за величиною в країні, і донедавна національна команда Словаччини проводила свої матчі винятково тут. Але після завершення реконструкції арени в Братиславі словаки розділяють ігри своєї головної команди на два міста, хоча в березні два поєдинки кваліфікації вудбулися саме у Трнаві.

Передігрове тренування розпочалося з розминки й продовжилося вже традиційним відпрацьовуванням передач. Однак варто зауважити, що кожного разу тренерський штаб пропонує виконавцям різні ігрові вправи для гри в пас. Основна частина тренування – награвання тактичної схеми, яку Сергій Ребров вибрав на завтрашній матч. Традиційно заняття тривало одну годину. На завершення тренування були удари по воротах.

Перед тим як залишити стадіон Антона Малатинськи, збірники сфотографувалися на полі з прапором 127-ї окремої бригади територіальної оборони. Завтра на трибунах будуть наші бійці, які проходять реабілітацію після поранень, будуть і дружини загиблих на фронті футбольних уболівальників. Футболісти завжди наголошують, що грають для нашої країни, наших людей із вдячністю та увагою до наших захисників. Із такими думками й відчуттям вийдуть українці на поєдинок 19 червня о 19:00 у Трнаві.

ФОТО. Тренування перед Мальтою. Ребров налаштовує команду на матч у Трнаві

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЛОМАЧЕНКО – про бій із Джервонтою Девісом: «Ніколи ні від кого не бігаю»
Бокс | 12 травня 2024, 14:27 23
ЛОМАЧЕНКО – про бій із Джервонтою Девісом: «Ніколи ні від кого не бігаю»

Український боксер готовий говорити про майбутнє після відпочинку

Ломаченко нокаутував Камбососа у 11-му раунді та став чемпіоном світу IBF
Бокс | 12 травня 2024, 08:15 164
Ломаченко нокаутував Камбососа у 11-му раунді та став чемпіоном світу IBF

В австралійському Перті відбулося шоу за участю українського боксера

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.