Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 червня 2023, 08:54
7224
10

Франческо БАРАНКА: «Мої глибокі співчуття Андрію Павелку»

Функціонер – про арешт президента УАФ

| Оновлено 26 червня 2023, 08:54
7224
10
Франческо БАРАНКА: «Мої глибокі співчуття Андрію Павелку»
bookmaker-ratings.com.ua

Голова комітету з етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка прокоментував рішення суду, згідно з яким президента Української асоціації футболу Андрія Павелка відправили до СІЗО на 60 діб.

«Мої глибокі співчуття УАФ та її президенту Андрію Павелку. У цей момент слова тих, кого ми дискваліфікували і хто обіцяв помститися, звучать особливо зловісно.

Ми розгромили злочинну організацію, яка незаконно заробляла мільйони євро, і поставили Україну як приклад для усієї Європи, і все це завдяки президентові Павелку. Ми зупинили піратство, яке висушувало український футбол, і це також завдяки далекоглядності президента Павелка.

А якщо за цим судовим переслідуванням справді стоїть спроба повернути ситуацію, в якій провайдери грабували український футбол.

Ми відчайдушно боремося проти суб'єктів, які продовжують підживлювати військову машину держави-окупанта, і це також завдяки президентові Павелку, який ніколи не вагався йти проти цих суб'єктів.

Що якщо за цим порушенням усіх базових прав підозрюваного справді стоїть бажання захистити цих суб'єктів, які є спонсорами тероризму.

Договірні матчі – це жахливе явище, яке обчислюється мільйонами євро, і я вже багато разів спостерігав кроки злочинних організацій, які прагнуть знищити тих, хто з ними бореться.

Підтверджуючи свою глибоку людську та професійну солідарність із президентом, я продовжую вірити у «справедливе» правосуддя і сподіваюся, що я помиляюся», - написав Баранка.

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
Піпець. Вони нас спасають,а ми їх по тюрмах ...Ще один сказочний долбодятел.
BEAN
Ми розгромили злочинну організацію, яка незаконно заробляла мільйони євро --****--- Баранці більше не наливати! Він вже марити починає....
zzg77
Говнобаранка, вы с Павелко уже всем показали, что такое правосудие. Желаю вам такого же справедливого правосудия! Жаль, что нельзя вас с Лучи посадить!
Анатолій Чорнобук
Шоста паскуда вилізла
Як же грошей хочеться
AndiM
Шо воно несе? Кого вони там розгромили? Провели якусь тупу піар акцію без результатів, ось і весь ваш "розгром".
Александр Ад
БАРАНКін будь людиною,а не бубліком.
Izz
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
obeton
Хлопці ви доказали , що величина в історії футболу. І  кидати свою репутацію на захист проходящого футбольного чинуші не варта.  Судді розберуться.   А  Андріюку  респект і уважуха.
fitnes_sports066
Что умер кто то?
Alexx
Интересно венки будет возить ?