Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 18 червня 2023, 00:21
8333
2

Калініна, Костюк і Світоліна дізналися суперниць на турнірі в Бірмінгемі

Марта та Еліна проведуть перші матчі на траві у 2023 році

| Оновлено 18 червня 2023, 00:21
8333
2
Калініна, Костюк і Світоліна дізналися суперниць на турнірі в Бірмінгемі
Getty Images/Global Images Ukraine. Еліна Світоліна

Три українські тенісистки дізналися перших суперниць на старті основної сітки трав'яного турніру серії WTA 250 у Бірмінгемі (Велика Британія).

Перша ракетка України Ангеліна Калініна (WTA 25) зіграє проти американки Аліші Паркс (WTA 43). Це буде третя зустріч дівчат. Обидва поєдинки виграла українка.

Другий номер українського жіночого тенісу Марта Костюк (WTA 35) зустрінеться із Анастасією Потаповою (WTA 22). Тенісистки проведуть другий очний поєдинок. У 2023 році в Маямі Костюк поступилася представниці росії.

Екс-третя ракетка світу та колишній лідер українського жіночого тенісу Еліна Світоліна в 1/16 фіналу турніру зіграє з Ліндою Фругвіртовою (WTA 58). Це буде перша зустріч дівчат.

Для Марти та Еліни це будуть перші матчі на траві у 2023 році. Ангеліна раніше зіграла на змаганнях у Ноттінгемі.

Зазначимо, що у кваліфікації Бірмінгема продовжує боротьбу Даяна Ястремська. На старті відбору вона обіграла Лесю Цуренко, а у фіналі зустрінеться із Терезою Мартінцовою.

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fdail
 Ну не сказати,  що шикарний жереб , але шанси є в кожної. Чисто на мій непрофесійний погляд, найменше цих шансів у Калініної, бо хоч Паркс дерев'яна , але з гарною подачею це можна пробачити на траві ( Плішкова до фіналу таким чином дійшла), тому якщо в американки полетить, а Геля поки ще явно не адаптувалась до трави, та й грає на цьому покритті вона найгірше, то шанси в Паркс значно більші. Хоча це моя непрофесійна думка))). Далі з Мартою  нічого особливо обговорювати. Може виграти? Звичайно може. Але якщо буде подавати й грати як більшість ґрунтового сезону, то від імені фанатів українського тенісу прошу просто пропустити трав'яний сезон,  щоби не займатись катуванням. Щодо Еліни, то мені здається, що шанси пройти в неї найбільші, хоча не рахуючи півфінал Уімбллона, її складно назвати майстринею трави, але Лінда ніколо нічого особливого на траві не показувала тай по тому, що я бачив , то з стабільністю подачі є явні проблеми, тому можна вигравати.  А так усім бажаю удачі
KirTheKing
прослеживается 1/4 Элина - крейчикова. надо будет не пропустить трансляцию..