Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 червня 2023, 19:29
1060
0

Литва – Болгарія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 17 червня о 16:00 за Києвом

| Оновлено 17 червня 2023, 19:29
1060
0
Литва – Болгарія. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Twitter

17 червня на «Стадіоні ім. С. Дарюса та С. Гіренаса» (Каунас) пройде матч 3-го туру відбору на Євро, в якому Литва зустрінеться з Болгарією. Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом.

Литва

Команда минулого року провалила Лігу Націй. У 6 поєдинках була лише 1 нічия, з іншим потенційним андердогом, фарерцями – причому на виїзді вони виграли 2:1. Ну, а з Туреччиною і навіть Люксембургом було програно геть-чисто. Мабуть, це найкращий індикатор вкрай низького рівня можливостей підопічних Янкаускаса - гравців рівня самого Едгара там зараз і близько немає. Тож навесні прибалти ще й приємно здивували, закінчивши зустріч із міцними греками нульовою нічиєю. То був, утім, контрольний поєдинок. В офіційному ж, трохи раніше, литовці без особливих шансів поступилися 0:2. Хоча, звичайно, шкода, адже загалом цій збірній пощастило, і вона потрапила до досить рівної групи, в якій немає грандів. Але, схоже, цим хіба що її суперник намагатиметься користуватися.

Болгарія

Збірна отримала рік тому нового наставника – ним став Младен Крстаїч. Серб починав вдало: з ним команда врятувала ситуацію в Лізі Націй, перемігши у вересні не лише Гібралтар, а й Північну Македонію. А у листопаді вийшло у товариських поєдинках, у листопаді, обіграти Кіпр та зіграти 0:0 з Люксембургом. Але куди все зникло менш як за пів року, до початку нового відбірного циклу? Як згадувалося, група кваліфікації цілком зручно виглядає. Але поки що там не взято болгарами жодного очка. Спочатку вони вдома поступилися Чорногорії – єдиний гол забив Крстович. А потім був розгром від угорців, що забили 3 м'ячі. Якщо в червні не додати, то фактично команда вже може почати готуватися до наступного циклу, поставивши хрест на цьому.

Статистика особистих зустрічей

У 2003 році сторони вперше зіграли між собою, і в товариському поєдинку болгари розгромили 3:0 литовців. 2021-го був уже відбір на чемпіонат світу, і тоді вони обмінялися домашніми перемогами.

Прогноз

Букмекерські контори вважають господарів фаворитом поєдинку. Але тим більше можна чекати на видовищний поєдинок - ставимо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Виграш на характері. Динамо вирвало на виїзді перемогу у Дніпра-1
Футбол | 27 квітня 2024, 15:39 109
Виграш на характері. Динамо вирвало на виїзді перемогу у Дніпра-1

Команда Олександра Шовковського здобула перемогу у меншості

ШОВКОВСЬКИЙ – про матч з Дніпром-1: «Треба вміти терпіти до кінця і вірити»
Футбол | 27 квітня 2024, 20:01 0
ШОВКОВСЬКИЙ – про матч з Дніпром-1: «Треба вміти терпіти до кінця і вірити»

Головний тренер «Динамо» прокоментував перемогу у матчі проти «Дніпра-1»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.