Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 червня 2023, 18:48
979
0

Люксембург – Ліхтенштейн. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 17 червня о 16:00 за Києвом

| Оновлено 17 червня 2023, 18:48
979
0
Люксембург – Ліхтенштейн. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Twitter

17 червня на «Стад де Люксембург» пройде матч 3-го туру відбору на Євро, в якому Люксембург зустрінеться з Ліхтенштейном. Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом.

Люксембург

Збірна змогла поступово додати у класі. Ні, це так і не стало новим варіантом з Ісландією, коли екс-андердог мало не перетворюється на гранда. Але виходить прогресувати, до того ж стабільно. Тепер це вже не аутсайдер, що програє всім поспіль – навіть фаворити часто стикаються з проблемами, граючи проти досить колючого супротивника. У минулорічній Лізі Націй сильнішою у своїй групі була лише Туреччина, і то з нею, програвши на виїзді, вдома закінчили 3:3. Новий календарний рік підопічні Люка Хольца змогли почати оптимістично, з нульовою нічиєю на полі Словаччини. Але потім були розгромні 0:6 від Португалії. І навіть літо почалося з несподіваної поразки Мальті. Нехай навіть ці 0:1 припали на товариський поєдинок.

Ліхтенштейн

Команда часто замикає рейтинг європейських збірних - нижче навіть за Сан-Марино та новачка, Гібралтар. До речі, саме з останнім і зіграли 0:2 наприкінці минулого року у товариському поєдинку. А до цього програли усі 6 матчів у Лізі Націй, де у суперниках були Андорра, Латвія та Молдова. Більше того, за весь цей час у синьо-червоних був лише 1 забитий гол, і радіти можна лише тому, що пропускали не більше ніж по 2 м'ячі. У березні андердог, на початку нового відбіркового циклу, отримали 0:4 на полі Португалії, а потім вдома отримали 7 м'ячів від Ісландії. Наразі, у травні, призначили нового тренера, маловідомого фахівця з Німеччини, Фюнфштука, що до цього працював із Вердером-2. У того, втім, ті самі скромні кадрові можливості, ще й Вайзер, капітан нинішньої обойми, зараз не може допомогти партнерам.

Статистика особистих зустрічей

2002-го року, у першому поєдинку, Ліхтенштейн зіграв унічию з аутсайдером. Але потім тричі, у тому числі й 2020-го, виграв Люксембург.

Прогноз

Букмекерські контори як ніколи впевнені у легкій перемозі Люксембургу. Ставимо на його перемогу при форі -2,5 голів (коефіцієнт - 1,92).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Костюк з нового тижня дебютує в топ-20 світового рейтингу
Теніс | 02 травня 2024, 18:53 3
Костюк з нового тижня дебютує в топ-20 світового рейтингу

Марта невдало виступила в Мадриді, але конкурентки в рейтингу були не набагато кращими

ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром
Хокей | 02 травня 2024, 15:11 2
ЧС з хокею. Ситуація збірної України перед останнім туром

Команда готується до останнього матчу турніру

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.