Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 16 червня 2023, 07:58
572
0

Оперативне зведення: нанесені удари по 17 районах, де була жива сила ворога

Генштаб ЗСУ – про опір навалі рашистів

| Оновлено 16 червня 2023, 07:58
572
0
Оперативне зведення: нанесені удари по 17 районах, де була жива сила ворога
Генштаб ЗСУ

16 червня – чотириста сімдесят восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ у своєму зведенні, вночі російські окупанти завдали чергового авіаційного удару по Україні - задіяли 2 іранських ударних БпЛА типу «Shahed». Усі дрони знищено протиповітряною оброною.

Протягом минулої доби, ворог завдав 5 ракетних ударів, застосувавши крилаті ракети Х-101/Х-555 та Х-59. Крім того, завдав понад 60 авіаційних ударів, також здійснив понад 80 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, пошкоджено промислові об’єкти у Кривому Розі Дніпропетровській області, житлові будинки та адміністративна інфраструктура на Херсонщині.

Авіація сил оборони за минулу добу завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу противника. Також нашими захисниками було знищено 20 іранських ударних БпЛА типу «Shahed-131/136», БпЛА оперативно-тактичного рівня «Орлан-10» та ще 3 розвідувальних БпЛА.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили 2 пункти управління, зенітно-ракетний комплекс С-300, 4 райони зосередження особового складу та військової техніки противника, 3 склади боєприпасів та 7 артилерійських підрозділів на вогневих позиціях.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.