Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 червня 2023, 00:46
11143
15

Дружина Вірта: «Верес? Чистий цирк із самого початку»

Світлана Вірт розкритикувала керівництво клубу

| Оновлено 15 червня 2023, 00:46
11143
15
Дружина Вірта: «Верес? Чистий цирк із самого початку»
ФК Верес. Юрій Вірт

Дружина Юрія Вірта Світлана у Facebook різко розкритикувала керівництво «Вереса» після того, як її чоловік покинув посаду головного тренера:

«Чистий цирк, зрозумілий із самого початку. Не продавати, а посилюватися потрібно було футболістами, грошима, а не тік-токами. Але у президента інша думка, на жаль. Про який футбол ми говоримо?

На роботу беруть то б**дей гендиректором, то амбасадорів, то блогера. Керівники мають бути професіоналами, фахівцями, а не любителями».

Олег Дідух Джерело: Facebook
Оцініть матеріал
(100)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Визначено суперника Сент-Етьєна у півфіналі плей-оф за путівку до Ліги 1
Футбол | 22 травня 2024, 04:55 1
Визначено суперника Сент-Етьєна у півфіналі плей-оф за путівку до Ліги 1

Родез здолав Париж у серії пенальті і далі зіграє із Сент-Етьєном

ФОТО. Реакція сина Ф'юрі після того, як Усик відправив Тайсона в нокдаун
Бокс | 21 травня 2024, 21:29 2
ФОТО. Реакція сина Ф'юрі після того, як Усик відправив Тайсона в нокдаун

Олександр став абсолютним чемпіоном світу після перемоги над британцем у Ер-Ріяді

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Лично меня, именно меня, харит когда жены спортсменов лезут в спортивную деятельность мужей. 
Я не говорю, что женщине место только у плиты, нет. Но вот то, что они пишут в сетях, как-то разъясняя разные аспекты работы, действий или происшествий связанных с их мужьями - вот это больше выглядит как цирк. Такое чувство, что сыночка обидели, и мамы вышла во двор разбираться со всеми кто это так накапостил! 
Вирт уже не мальчик, может сам за себя постоять и ответить как надо! Он если бы хотел, сам сказал что думает! Если он этого не сказал, то или считает это не нужным для публики или такого вовсе нет.
BekXan
Це саме той випадок коли дружина футболіста багато базікає і лізе туди куди не слід.Вірт ще в Вересі був а вона вже злила що він пішов.Як би там не було чого ти лізеш в робочі моменти.
anacreon
Поворознюк то якраз найкраще, що сталося з Вересом. Саме через нього люди дізналися про існування такого клубу і автоматично за нього вболівали, бо всіх там знали.  Чувак зробив офігєнну рекламу маленькому клубу першої ліги. Він показав внутрішнє життя маленьких клубів, в яких мало грошей.
Gargantua
там конфликт с Шевчуком.
Шевчук жаловался, что предоставил список для трансферов, а Вирт всех забраковал. Возможно за этим стоят агенты.
zhyr
Коли дружини футболістів відчиняють рота, потім виходить щось нехороше. Вірт як би публічна людина і кожне слово може вплинути на його репутацію. Тепер якись клуб з бл@дми і амбасадорами в керівництві може задуматись, чи варто звати Вірта)))
Славик Круссер
Трендэць получил вышел на поле и гол им забили
androma
А ви не думали чому в інших командах нема подібних блогерів ? Це ж так на користь команді коли блогер зі своїм оператором лізе в кожну дірку і знімає все що треба і не треба. Так , вболівальникам це цікаво.  Але чи не заважає це команді яка повсякчас відчуває себе під прицілом камери ?  Пишуть що завдяки  Поворознюку люди дізнались про Верес.  Але ще більше людей дізнались завдяки Вересу що  є такий блогер Поворознюк
Andrey Ilyashenko
- Я згоден з жінкою.  Впевнений Поворознюка навязали Вірту примусово. Жоден тренер  цю валізу не взяв би у команду.  Взяли як PR хід. а той робив контент на Вересі. Можо робити але ж не потрібно лізти у футбол хлопцю.  Вірта то вже лайно захарело. Тому він і побився з Надєїним.  Хто забув То согоднішній Верес то ФК Львів, я якшо що. А те лайно Львів, що вилетів то Верес.