Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 червня 2023, 17:21
30837
14

Чому Шахтар вирішив звільнити Йовічевіча? Журналіст назвав дивну причину

Циганик вважає, що причиною стали скандали з дискредитацією конкурентів

| Оновлено 14 червня 2023, 17:21
30837
14
Чому Шахтар вирішив звільнити Йовічевіча? Журналіст назвав дивну причину
Getty Images/Global Images Ukraine. Ігор Йовічевіч

Футбольний журналіст Ігор Циганик розповів про причину звільнення хорватського спеціаліста Ігора Йовічевіча з «Шахтаря»:

«Завдання виграти чемпіонат перед Йовічевічем насправді не стояло. Воно не озвучувалося. Бо всі розуміли, що у достатньо складних умовах формується команда. Він перевиконав завдання. Що стало причиною звільнення?

У кулуарах кажуть, що головною причиною стали оці скандали наприкінці чемпіонату, коли клуб, відверто скажемо, дискредитовував своїх конкурентів для того, щоб здобути це чемпіонство і заробити 40 млн євро. Це десь стало таким тригером для того, щоб ухвалити таке рішення.

Зараз немає офіційної інформації, але з огляду на новини, які є, я розумію, що зовсім скоро це станеться. І зараз йде переговорний процес тільки про те, як правильно юридично оформити оці всі процеси.

Але для мене це шок! Просто у складний час використали цю людину. І зараз Йовічевічу буде важко знайти роботу в Україні. Із Дніпра-1 він пішов погано, Динамо і Зоря не розглядають Йовічевіча. Шахтар звільнив, давши натяк, що вони незадоволені роботою, незважаючи на те, що він виграв чемпіонство. Цим вони дають йому зрозуміти, що чемпіонство виграно не завжди завдяки тренерському таланту.

Хоча це Шахтар, це цинізм, прагматизм. Мені цікаво, які будуть коментарі директора по футболу [Даріо Срни], адже коли вийде ця інформація офіційно, то будуть питання: що сталося, які причини. Якщо вони спробують це пояснити, що Йовічевіч сам захотів, то це не зовсім правда».

Оцініть матеріал
(197)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Санчо. В УЄФА назвали найкращого гравця матчу ЛЧ Боруссія Д – ПСЖ
Футбол | 02 травня 2024, 01:47 1
Не Санчо. В УЄФА назвали найкращого гравця матчу ЛЧ Боруссія Д – ПСЖ

Дортмундський клуб здолав французький колектив з рахунком 1:0 у першій півфінальній грі

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
да это Цыганик высосал из пальца.
Ахметов целых три телеканала содержал для дискредитаци конкурентов. Весь коллектив телеканалов футбол только тем и занимались, что лили грязь на Динамо и периодически на Зарю, когда она вмешивалась в борьбу.
все проще. Ахметов увидел что команда после всплеска осенью весной деградировала, никто из футболистов персонально роста не показал, новых мудриков не видно. Чемпионство пришлось брать баблом и админресурсом.  Вот и уволил Йовичевича не дождаясь осени.
Xvalenok03
Дискредитировал конкурентов? Это что? Это как?
В смысле обыграл их в очном поединке?
Бред что могут уволить.
Бред комментарии
Бред все
turlun86
Є клуб, є власник клубу, є незадоволення грою, тренувальним процесом, поганою адаптацією новачків.
Яке діло додіку циганику до цього?
Istm
Якщо кроти заберуть ван Леувена, Зоря швидше за все може не розраховувати на позитив у єврокубках. Словом, продовжують знищувати інші клуби.
Aleksandr Vorobiov
Да что там обсуждать? ахметов хозяин клуба, что то не понравилось уволил. Он же не лишил его денег. Зарплату получил хорошую за год.  Не пропадёт. А у этого циганэка (или как там его)работа такая, языком телепать. Он за это деньги получает. А тут прям все распереживались за бедного тренера 
Alexx
Люди сочиняют нелепые причины увольнения Йовичевича  Причина была в одном .Хозяин клуба не зочет чтобы его команда играла в такой футбол как при Йовичевиче совершенно без тактики .на бей беги а победы над Львовом это однт навесы на удачу .повезло на 95 й минуте .Нужно брать тренера итальянца или голлландца .Их с детства учат тактическим схемам.Йовичевич это тренер 
alex belogubko
кому нужен УПЛ он показал себя в ЕК --полный 0
DK1961
Леувен очень быстро превратится в истеричку (необъективную) у кромки поля - ВСЕ тренеры кротов этот путь проходят. По указанию своего ХОЗЯИНА
Springfield
Хозяин барин. И вот барину нужен брутальный тренер,  который мог бы выигрывать не только на поле, но и на пресс-конференциях.
Titar
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
misastefanko
Карма наздогнала Іуду.
AndiM
Останнім часом йова "ніс в маси" відбірну маячню. Може вирішив, що досить сидіти на сирунівському порошку?