Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 червня 2023, 14:29
292
0

Як використовувати грошові прогрузи в ставках на спорт?

Розбираємося, як за допомогою прогрузів ставити на спорт

| Оновлено 13 червня 2023, 14:29
292
0
Як використовувати грошові прогрузи в ставках на спорт?

Прогрузи в спортивних ставках - це явище постійне, можна сказати, щоденне. Весь час йдуть ставки, і ці рухи грошей на конкретні події впливають на їхні коефіцієнти. Досвідчені гравці часто сприймають їх як сигнали для розміщення власного парі. Але водночас експерти зазначають, що, зазначивши "прогруз", беттор повинен вибрати 1 із 2-х протилежних ліній поведінки. Розглянемо варіанти дій у подібній ситуації.

Слідування за прогрузом

Це варто робити, тільки переконавшись, що прогруз правильний і справедливий. Ба більше, не рекомендують поспішати зі ставкою відразу після розуміння того, що з'явився подібний рух коштів. Навпаки, бажано відстежувати якомога довше такі потоки, особливо в день самої гри. Починати пильно стежити можна починати ще за 7, а то й 10 хвилин до початку події. Якщо в підсумку в останній момент буде відзначено сильне провантаження на ту подію, де раніше спостерігалося зниження коефіцієнтів, то таке можна розглядати як сигнал для того, щоб слідувати за ним. Також за відсутності потоку помітних ставок на зворотну подію, коли планомірно відбувається невелике зниження котирувань після сплеску, гравцеві рекомендують піти за провантаженням.

Ставки проти прогрузу

Усе починається аналогічно: у будь-якому разі варто уважно й послідовно намагатися відстежувати прогрузи протягом дня, в якому відбудеться подія, починаючи аналіз руху за 10, або хоча б 7 годин до початку. Рекомендують експерти паралельно спостерігати за рухом котирувань одразу за кількома популярними, провідними букмекерськими конторами - у них багато гравців, і загальні тенденції будуть простежуватися за більшою вибіркою ставок. Якщо під час спостережень гравець, сам або за допомогою спеціальних програм, зафіксує кілька точкових прогрузів проти події, що прогружається, можна і самому поставити проти основного прогрузу. Але при цьому важливо, щоб ці згадані разові серйозні ставки впливали на коефіцієнт у цій лінії.

Чи потрібно ставити?

Однозначної відповіді немає, адже, зрештою, кожна спортивна подія і кожен випадок гри на прогруз у підсумку індивідуальний і неповторний. Так, букмекерські контори і біржі ставок змінюють умови укладення парі, але однаково остаточне рішення приймає завжди сам гравець, це його персональна відповідальність. Щоб робити більше правильних ходів, слід самостійно ще раз проаналізувати подію та зрозуміти, чи логічною є ставка на прогруз, чи проти нього. Нерідко краще просто утриматися.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 07:44 17
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.