Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 червня 2023, 11:23
55
0

Що таке бігмаркети?

Який він, ринок ставок, на який букмекери виставляють високі максимуми для ставок

| Оновлено 13 червня 2023, 11:23
55
0
Що таке бігмаркети?

У світі букмекерських ставок є більш відомі терміни, які відомі практично всім, навіть тим, хто не захоплюється парі - наприклад, той самий "коефіцієнт". Але є і менш використовувані поняття, до яких можна віднести і "бігмаркет". Як видно вже з назви (а це просто англійське словосполучення big market), це такий ринок ставок, на який букмекери виставляють високі максимуми для ставок. Тобто це ті пропозиції, де контора готова приймати парі на найбільші суми від окремих гравців - звісно ж, під той коефіцієнт, що запропонований нею на своєму сайті.

Традиційно бігмаркети можна доволі легко знайти у ставках на найбільші спортивні змагання та особливо вирішальні матчі. Найвищі максимуми завжди дають на футбольні фінали Ліги чемпіонів, розв'язки Євро та чемпіонату світу. У тенісі таке характерно для вирішальних зустрічей турнірів "Великого шолома". Також у Сполучених Штатах не розмінюються на дрібниці з лімітами на NFL. Усе логічно: максимуми зумовлені тим, що букмекери чекають на великі обсяги ставок. Крім того, у подібних подіях вже точно виключений договірний результат, ніхто не буде "зливати", і, отже, все пройде в максимальній боротьбі. А як усе організувати так, щоб при цьому залишитися в будь-якому разі з доходом, букмекери знають, як ніхто інший.

Зазвичай бігмаркети знаходяться в основному розписі ринків ставок. Якщо говорити про фінал Ліги Чемпіонів УЄФА, вони будуть у парі на результат і на основні тотали. А ось на більш екзотичні поєднання навіть на такому рівні букмекери можуть "різати" максимуми.

Експерти виділяють такі основні переваги ставок на бігмаркети, крім високих максимумів.

- низька маржа - розуміючи, що буде великий обсяг парі, компанія намагається зменшити цей відсоток, щоб залучити якомога більше азартних осіб і заманити їх ставити саме на своєму ресурсі.

- відносно великі коефіцієнти - що пов'язано з попереднім пунктом. А також із тим, що бігмаркети оперують з основними ринками, а там, як правило, зібрані найбільш рівні в плані ймовірності пари (трійки) результатів.

- детальний розпис на подію. Розуміючи, що у гравців є часто досить специфічні запити, букмекери намагаються передбачити їх і розміщують десятки і навіть сотні варіантів для парі. Щоправда, далеко не завжди всі вони мають якість саме "бігмаркету".

- немає проблем з обсягом інформації про суперників. Вже що добре і всебічно висвітлюється, так це фінали топ-турнірів!

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець, як я, зараз коштував би 300 мільйонів євро»
Футбол | 02 травня 2024, 14:52 6
Маріо ЖАРДЕЛ: «Такий гравець, як я, зараз коштував би 300 мільйонів євро»

Бразилець вважає, що якісно нинішній футбол не кращий за той, який був у його часи

Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля
Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2
Неочікуваний варіант. Відомо, який клуб може очолити Клопп після Ліверпуля

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.