Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Аргентина
|
480
1

Велес Сарсфілд – Аргентинос Хуніорс. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини

Поєдинок відбудеться 13 червня о 03:45 за Києвом

Велес Сарсфілд – Аргентинос Хуніорс. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини
Getty Images/Global Images Ukraine

13 червня на «Естадіо Хосе Амальфітані» пройде матч 20-го туру чемпіонату Аргентини, в якому «Велес Сарсфілд» зустрінеться з «Аргентинос Хуніорс». Старт поєдинку заплановано на 03:45 за київським часом.

Велес Сарсфілд

Клуб – 10-разовий чемпіон країни. Але, взявши 2013-го року і Прімеру, і Суперкубок країни, після цього Фортік відкотився на 2-і ролі. У підсумку минулий сезон приніс 26-те місце (3-тє з кінця!) – принизливе для історичного гранду. Не дивно, що у березні тренер змінився, вдалося заманити на посаду досвідченого, навіть культового Рікардо Гарекі. Але й з ним нічого не налагодилося. Більше того, вигравши ще у 8-му турі у Сентраль Кордоби, ще й 4:0, потім виходить чергувати домашні нічиї з виїзними поразками. У підсумку на даний момент у команди 18 очок - всього на 1 більше, ніж у Арсенал Саранді, який замикає турнірну таблицю. На скільки може вистачити терпіння керівництва проекту? Втім, минулого туру нарешті виграли, причому відразу розгромно, 5:1.

Архентінос Хуніорс

Команда вимагала перемог у багатьох значних турнірах, включаючи і Копу Лібертадорес. Але це історія, частково вже давня, а ось у 2-му аргентинському дивізіоні довелося побувати минулого десятиліття. На такому тлі минулий рік був вдалим для червоних жуків. Спочатку вони пройшли у плей-оф весняного Трофея Дієго Марадони. А в регулярній Прімері підопічні Габі Міліто посіли 8 місце. Зараз аргентинці гідно виглядають на міжнародній арені, у Копі Лібертадорес, де чергували перемоги та нічиї. У минулому поєдинку з Ліверпуль Монтевідео знову виграли, 2:1. При цьому у національному чемпіонаті у них спостерігається рівність: по 7 перемог та поразок у 19 зіграних матчах. Весну при цьому вони закінчили по 0:1 з Бокою Хуніорс та Тальєресом, але червень розпочався з перемоги з таким самим рахунком над Платенсе.

Статистика особистих зустрічей

Велес Сарсфілд не програвав протягом 7 очних матчів поспіль. Але торік Аргентинос Хуніорс сухо переміг і у березні, й у жовтні.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу гостям. Але без боротьби, і, головне, голів, не обійдеться – ставимо на тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт – 1,92).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті зізнався Луніну, чому залишив його у запасі в останньому матчі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:08 3
Анчелотті зізнався Луніну, чому залишив його у запасі в останньому матчі

У старті «Реала» зіграв Кепа Аррісабалага

Максимум із мінімуму. Рух перевернув хід матчу проти Вересу
Футбол | 27 квітня 2024, 19:54 2
Максимум із мінімуму. Рух перевернув хід матчу проти Вересу

Команда Пономарьова повністю програла аутсайдерам перший тайм, але після перерви немов розквітла

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Skor Pion
ніхто не показує ні арг. ні браз. чемпіонати і лібертадорес теж чому такий ігнор?