Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Аргентина
| Оновлено 13 червня 2023, 01:05
369
1

Ньюеллс Олд Бойз – Уніон Санта-Фе. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини

Поєдинок відбудеться 12 червня о 20:00 за Києвом

| Оновлено 13 червня 2023, 01:05
369
1
Ньюеллс Олд Бойз – Уніон Санта-Фе. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини
Getty Images/Global Images Ukraine

2 червня на «Естадіо Марсело Б'єлса» пройде матч 20-го туру чемпіонату Аргентини, в якому «Ньюеллс Олд Бойз» зустрінеться з «Уніон Санта-Фе». Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Ньюеллс Олд Бойз

Команда цього року відзначає 10-річчя завоювання 6-го в історії, і поки що крайнього чемпіонства. Більше того, за 3 десятиліття було взято лише 2 титули. І навряд чи щось раптом зміниться, хіба що Мессі, який залишив ПСЖ, раптом вирішить повернутися до Росаріо, де він починав у молодіжному складі. Поки що червоно-чорні - міцний середняк аргентинського чемпіонату. Підопічні Габріеля Хайнце минулого сезону брали підсумкове 11-е місце. Нині вони чудово виглядали у Копі Судамерикана, вигравши усі матчі. У тому числі й у Сантоса цього тижня - оформили 2:1. Та й у Прімері вдалося трохи додати, перебравшись у топ-10. Більше того, у 6 крайніх поєдинках національної першості була лише 1 поразка при перемогах по 2:0 вдома з Арсеналом Саранді та Годой Крус.

Уніон Санта-Фе

Клуб за всю свою історію жодного разу не вигравав нічого виразного у плані трофеїв, та й єдине віце-чемпіонство припало аж на Насьйональ-1979. Головне, що з 2014 року El club de la Avenida стабільно виступає на рівні Прімери. Але там у минулому розіграші було лише 22-е місце – безумовно, треба додавати, щоб не втратити статусу завсідника аргентинської футбольної вишки. Спочатку нічого не виходило: лише 1 перемога у 15 перших матчах Прімери та виліт із кубка країни. Але поступово робота Густаво Мунуа (нещодавно - досить відомий уругвайський голкіпер) давалася взнаки. Ось уже тричі поспіль його підопічні перемогли – із Сентраль Кордоба, Ураканом, Хімнасією (Ла-Плата). Це дозволило піднятися хоча б у топ-20.

Статистика особистих зустрічей

Минулого року обидва поєдинки грали у Санта-Фе. І обмінялися перемогами один з одним з ідентичним рахунком 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари Ньюеллс Олд Бойз. Віримо у його перемогу (коефіцієнт – 1,97).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BallsToTheWall
Ну многие тут в курсе дела где можно даже бесплатно посмотреть  Аргентину или Парагвай.   Но зачем нам прогнозы на то, за чем почти никто не следит?