Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 червня 2023, 05:28
426
0

Лаутаро МАРТІНЕС: «У фіналі Ліги чемпіонів граєш не щодня»

Форвард «Інтера» поділився очікуваннями від фіналу ЛЧ проти «Ман Сіті»

| Оновлено 10 червня 2023, 05:28
426
0
Лаутаро МАРТІНЕС: «У фіналі Ліги чемпіонів граєш не щодня»
УЄФА. Лаутаро Мартінес

Форвард італійського «Інтера» Лаутаро Мартінес поділився очікуваннями від фіналу Ліги чемпіонів проти англійського «Манчестер Сіті», який відбудеться 10 червня о 22:00 у Стамбулі.

«Гол у півфіналі з Міланом? Це один із найважливіших голів у моїй кар'єрі. І справа не в його красі, а в тому, наскільки цей гол був важливим, наскільки грандіозним з огляду на контекст. Забитий м'яч завжди дарує особливі почуття, і тепер уявіть, якими особливими вони були у такому матчі.

Найголовніше, що він приніс радість одноклубникам та вболівальникам, допоміг заспокоїти команду. Ми знали, що варто Мілану забити гол, і ситуація може швидко помінятися, так що було важливо вгамувати мандраж і трохи нас розслабити.

Фінал проти Ман Сіті? Безперечно, що це одна з найкращих команд у світі. Мені дуже подобається її футбол і грати проти неї буде складно. Але ми вже зустрічалися з дуже сильними командами на груповому етапі і в плей-оф – і зрештою зіграли чудово.

Треба постаратися отримати насолоду від матчу, у фіналі Ліги чемпіонів граєш не щодня. Збулася мрія кожного з нас, тож залишається тільки як слід попрацювати та зіграти якнайкраще. Сподіватимемося, що найсильніша команда переможе, і ми після матчу піднімемо трофей.

З першого дня після мого переходу Інтер робив так, щоб я відчував себе частиною сім'ї, начебто все життя тут тренувався, а це дуже важливо для будь-якого гравця. Я знав, що в минулому тут багато аргентинців. Дієго [Міліто], Хав'єр [Дзанетті], Естебан Камб'яссо, Вальтер [Самуель] - всі вони провели у цьому клубі чудові роки. Прийняти цю естафету – приємна відповідальність. Дуже пишаюся тим, що роблю, і постійно повторюю, що хочу досягти ще більшого.

Джеко та Лукаку? Це два дуже різні гравці. Едін любить грати з м'ячем, він опускається нижче та взаємодіє з партнерами, а Ромелу любить вриватися у вільні зони та просить захисників підключатися та звільняти простір для другого нападаючого. Мені зручно з ними обома. Намагаюся підлаштовуватися під них і потреби нашої команди. Якщо треба забігти у вільну зону, щоби звільнити простір для Едіна, я з легкістю це роблю. Те саме стосується і Ромелу.

Сімоне Індзагі? Завжди важливо розуміти, як ми хочемо грати. Важливо розуміти ідеї тренера. Не факт, що все добре спрацює, якщо ти багато змінив. Тому потрібна ясна думка. Коли аналізуєш матчі та суперника, все стає простіше. Ми комфортно почуваємося з новим тренером, тому що він чітко працює і ретельно готується до матчів. Психологічної підготовки такі ігри не вимагають просто через свій масштаб».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.