Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 червня 2023, 05:18
5840
5

Ультрас Шахтаря: «Ефективний менеджмент втратив найкрутішого тренера»

Керівництво гірників вирішило розпрощатися з наставником Ігорем Йовічевічем

| Оновлено 10 червня 2023, 05:18
5840
5
Ультрас Шахтаря: «Ефективний менеджмент втратив найкрутішого тренера»
ФК Шахтар Донецьк. Ігор Йовічевіч

Ультрас «Шахтаря» із групи «Кроти» незадоволені рішенням керівництва клубу розпрощатися із головним тренером Ігорем Йовічевічем із Хорватії:

У повідомленні «Кротів» сказано: «Боже, цей «ефективний менеджмент» втратив найкрутішого тренера за останні багато років. Хоча, чи може щось нормальне довго протриматись при цьому «ефективному менеджменті»?

Дякую, Ігоре Йовічевічу! Ти зробив команду пацанів, за яку хочеться вболівати. Команду, яка б'ється. З характером. І дякуємо за політичну позицію!»

Керівництво «Шахтаря» ухвалило рішення припинити співпрацю з Ігорем Йовічевічем, хоча хорватський тренер привів команду до золотих медалей чемпіонату України, а в єврокубках гірники дійшли до стадії 1/8 фіналу Ліги Європи.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Eye of Providence
Бо скоріш за все справа не у футболі. Певно політика Ігора йшла врозріз з політикою партії... перепрошую, керівництва клубу. Вони купили його, як тренера, але не як людину. Останній кого аони купили був Луческу. Після того... тільки не досвідчені тренери, які ще не розуміли як воно все тут працює. Ігор же досвідчений і до того ж свій (так хорват, але це умовності). Певно проявив характер на тлі війни. Можливо, якби не було війни, то нічого такого не сталось. А так... забагато різних факторів, які впливають на певні рішення. А оскільки це Шахтар, то площина цих факторів різко відрізняється від решти клубів нашого футболу. І Ігор не був готовий до цього, хоча, думаю, що все розумів. Що тут ще можна додати? Гроші заробив, молодець. 100% себе знайде деінде, бо розумна людина на і досвідчений тренер. 
Александр Толстых
Да, бестолковый менеджмент, если уволили этого тренера.Думается,Йовичевич без работы долго не будет.
Злий Глобинець
Солідарний! Це однозначно помилкове рішення.
Aleks04
Йовічевіч сам по собі інтелектуал, методист, але й тут же хитра і боягузлива людина. Поступила б йому "жирна" пропозиція з росії, він би поїхав туди. За цим, до речі, можна поспостерігати протягом найближчих 10-15 років (а може й 5), залежно від того, як Йобічевіч себе зарекомендує в Європі. Будучі тренером Дніпра-1, він не заперечував такий варіант. Хлопцям з Ультрас респект, що захищають нашу країну, але вони, мабуть з Донецького регіону, тому дуже наївні.