Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 10 червня 2023, 01:30
21150
7

КОНТАВЕЙТ: Те, що говорить Соболенко, не має нічого спільного із реальністю

Анетт прокоментувала слова другої ракетки світу про війну в Україні

| Оновлено 10 червня 2023, 01:30
21150
7
КОНТАВЕЙТ: Те, що говорить Соболенко, не має нічого спільного із реальністю
Getty Images/Global Images Ukraine. Анетт Контавейт

Естонська тенісистка Анетт Контавейт (WTA 78) прокоментувала слова Аріни Соболенко (WTA 2) про війну в Україні:

«У роздягальні багато розмов на цю тему, але для мене це нормально. Ми маємо справу не з якимось політичним конфліктом, а війною. Вона створює напругу між тенісистами, впливає на наші відносини.

Наївно думати, що ми займаємось лише спортом і не маємо жодного відношення до політики.

Соболенко? Можливо, вона справді каже те, що думає, але це не має нічого спільного з реальністю, з тим, що насправді відбувається.

Відсторонення? Як гравці, ми не можемо на це вплинути. Рішення залишається за WTA, ATP та керівництвами окремих великих турнірів. Нічого не зміниться від того, чи я згодна чи ні. Однак можу сказати, що чудово розумію, чому українські тенісистки цього хочуть».

Раніше Соболенко відмовилася відповідати на пряме питання про війну в Україні, а також заявила, що зараз не підтримує самопроголошеного президента білорусі александра лукашенка.

Оцініть матеріал
(213)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elis
Ще одна розумна дівчина. Приємно, що не мовчить. 
Молодчина, назвала речі своїми іменами. І правда, "спорт поза політикою" - а де тут політика? Мова йде про вбивства, про геноцид. Тобто якщо твою сім'ю прийдуть вбивати, ти теж будеш поза "політикою"? Чи таки захочеш реакції поліції, захисту і підтримки? 
Віталій Ткачук
Людина адекватно сприймає дійсність, знає хто є хто. Респект. Такі як соболенко і домрачева, відверто бісять. Чого ви боїтеся, ви ж не живете в білораші, картопляний фюрер вам нічого не зробить (він сам вже думає як вижити), не останні люди в спорті, могли б підтримати свій біло-червоно-білий стяг. Рабський менталітет...
Sashamar
Aitäh, Annett! 
Один приклад ставлення. Позаминулого року Контавейт взяла Кубок Кремля. Зазвичай, на церемонії нагородження намагаються сказати хоч кілька слов місцевою мовою на догоду місцевій публіці (як зараз на РГ, хто каже тільки: "Мерсі боку", хто знає більше, каже більше). Було цікаво, чи скаже вона хоч щось російською (людей, які не знають жодного слова російською, в Естонії не їснує), хоча б "Спасибо, Дима" на адресу Турсунова, який її тоді тренував. Дзуськи! Здається, що це принципова позиція.
8number
Соболєнко гівно, но в общєм нє всьо так однозначно.