Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 червня 2023, 06:34
42828
10

Розкрито причину любові Соболенко до лукашенка

У білоруської тенісистки не все так просто з диктатором

| Оновлено 10 червня 2023, 06:34
42828
10
Розкрито причину любові Соболенко до лукашенка
Getty Images/Global Images Ukraine. Аріна Соболенко

Екскоментатор телеканала «Білорусь 5» Ярослав Писаренко розповів про секретні стосунки на сьогодні другої ракетки світу Аріни Соболенко з білоруським диктатором алєксандром лукашенком, які почалися 2018 року.

Журналіст повідав, що тенісистка сама напросилася на зустріч із лукашенком, маючи проблеми з агентом, який її у фінансовому плані просто закабалив.

«Соболенко зробила одну помилку, яка загалом властива молодим спортсменам – вона зв'язалася просто не з тими людьми. До свого злету у 2018 році вона підписала контракт із якимось російським агентом, ім'я якого я так і не зміг дізнатися. Кажуть, навіть у федерації тенісу це напівзаборонена тема навіть в особистих розмовах.

За умовами їй оплачували всі витрати, але призові йшли тому самому агенту. Я не знаю достовірних цифр, але кажуть, що Соболенко отримувала мінімальний відсоток призових за свої перемоги. За фактом перед нею висіла перспектива, що за свої найкращі спортивні роки вона не заробить практично нічого, і вирішити це питання у правовому полі вона не могла.

Зв'язком вона вирішила скористатися, щоб вирішити питання зі своїм контрактом. І ось на зустрічі, десь за зачиненими дверима, Соболенко виклала всі свої проблеми лукашенку. Знову-таки вирішити ситуацію у правовому полі було неможливо, але знайшлися інші важелі впливу. І ось тут Соболенко позбулася своїх кайданів, але придбала інші», – розповів Писаренко у своєму YouTube-каналі «ЧестнОК».

Нагадаємо, під час цьогорічного Ролан Гаррос Соболенко заявила, що наразі не підтримує диктаторський режим лукашенка, який допомагає рф під час війни з Україною.

Оцініть матеріал
(147)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Muskrat2
Все проще, она на содержании лукашистов, которые давали ей деньги, вот и всё. Ну любят диктаторы спортсменов, прославляющих их Рейх, всегда так было.
Elis
І довго на сайті збираються цю шльондру з усіх боків обмусолювати? 
GloryUkraine
бульбофюрер просто так такі проблеми не вирішує. Він на цій кобилі галопом скаче.😂
Юрий Жуков
Був такий роман - Хрещений батько, там теж коли агент щемив хрещеного запропонували - або 1000 $ або мізки
Класіка жанру 
Часи пливуть а засоби незмінні 
Луганчанин
Лишний раз становится понятно, что она тупая овца. В начале тупо подписала договор с агентом, затем легла под бульбаша.... Шедеврально!
Gargantua
городская легенда
Выталкиватель парашутистов
Странная история.... Ходят слухи, что этот агент. который занимался ее деньгами и имел львиную долю с ее контрактов, куда-то пропал,от слова - совсем.... Не исключено, что лукашенко приложил к этому свои рученки, все может быть в этой жизни.Многие начинающие спортсмены в начале своей карьеры готовы были подписывать контракты на  любых условиях, лишь-бы прорваться в элиту, а потом долго судились чтобы не работать за кусок хлеба. Я знаю одного футболиста, который тоже попался на такой крючок, два разу судился, но без какого либо положительного результата.
Анатолій Чорнобук
Страхіття... Дурна кобила почала вчитися думати