Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
841
5

Хаммарбю – Броммапойкарна. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Швеції

Поєдинок відбудеться 9 червня о 20:00 за Києвом

Хаммарбю – Броммапойкарна. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Швеції
Getty Images/Global Images Ukraine

9 червня на «Теле2 Арена» пройде матч 12-го туру чемпіонату Швеції, в якому «Хаммарбю» зустрінеться з «Броммапойкарною». Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Хаммарбю

Клуб - один із найстаріших футбольних проектів у Скандинавії. Але за весь час лише одного разу, ще 2001-го, вдалося взяти чемпіонський титул. Останні роки теж були для Байєна непоганими. Особливо виділяється кубок Швеції позаминулого розіграшу - це був перший такий успіх. Ну, а минулого року вдалося піднятися на 3 місце (набрали чималі 56 очок у 30 матчах) - у трійці фінішували півдюжини разів за всю історію. Нині, щоправда, пішов помітний відкат. Майже половина матчів у нинішній Аллсвенскан закінчилися поразками. У травні начебто додали, навіть виграли у перестрілці 4:3 у Юргордена при 3 нічиїх. Але весну закінчили 0:2 з Вернаму. А минулого поєдинку так і не забили голів на пару з Хальмстадом.

Броммапойкарна

Команда має цілком заслужену репутацію футбольного ліфта. Причому вона не просто бовталася між сусідніми дивізіонами. Дебютувавши у 2014-му році в єврокубках (і навіть пройшовши 2 раунди кваліфікації в Лізі Європи), вже за кілька років було падіння у 3-й дивізіон. Після цього було 2 послідовні поразки поспіль, аж до Аллсвенскан... І знову за 2 роки BP звалився назад, до 3-ї шведської ліги. На цей раз там застрягли на 2 роки. Але потім пішов новий різкий підйом, і Супереттан проскочили за 2022 рік. Більше того, у вежі підопічні Мелльберга проявляють себе гідно, виграючи половину матчів в Аллсвенскан. Ось і минулого туру вдалося виграти гросмейстерськи, 2:0, у Норрчепінга.

Статистика особистих зустрічей

Всі 3 останні очні поєдинки були виграні Хаммарбю. Щоправда, вони припали на 2018-2020 роки.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують Хаммарбю, що грає вдома. Але Броммапойкарна зараз виглядає солідніше, ніж суперник, так що варто придивитися до ставки на її перемогу при форі +1 забитий гол (коефіцієнт - 1,73).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Вы лучшие спорт.юа
А Гибралтар будет?
ash
Буду за Хаммарбю, бо легше вимовляти
Eye of Providence
А що там по Албанії? Чому жодної новини?
Pavel_i_CO
Сьогодні ще Люксембург з Мальтою товарняк грають. Треба обов'язково проанонсувати