Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Аргентина
|
310
0

Барракас Сентраль – Росаріо Сентраль. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини

Поєдинок відбудеться 9 червня о 21:30 за Києвом

Барракас Сентраль – Росаріо Сентраль. Прогноз на матч чемпіонату Аргентини
ФК Барракас Сентраль

9 червня на «Клаудіо Фабіан Тапіа» пройде матч 20-го туру чемпіонату Аргентини, в якому «Барракас Сентраль» зустрінеться з «Росаріо Сентраль». Старт поєдинку заплановано на 21:30 за київським часом.

Барракас Сентраль

Команда була заснована ще 1904-го року. Але навіть на рівні 2-го загальнонаціонального дивізіону Barraqueños змогли дебютувати у розіграші 2019/2020. І 2021-го вже стали переможцями там. Це дозволило вперше в історії зіграти в Прімері минулого сезону. Як для новачка, вийшло досить непогано. Вони набрали 34 очки у 27 матчах та фінішували на 17-й позиції. До речі, трохи раніше, навесні, трохи не вистачило для того, щоб вийти у плей-оф у Кубку Дієго Марадони. І, головне, і зараз, у новому циклі, вдається триматися на досить високому рівні. Так, не все виходить, і навесні була навіть серія із 5 матчів без перемог. Але з кінця квітня екс-дебютант, навпаки, не програвав. І тут раптом провальні 2:5 з нестабільним Естудіантесом!

Росаріо Сентраль

Клуб у рази більш статусний, ніж наступний суперник. Так, чемпіонські титули бралися вже давно. І з десяток років тому довелося грати на рівні Прімери-В. Потім, щоправда, залізничники змогли знову додати насамперед у кубковому форматі. Минулого десятиліття було 4 виходи до кубкового фіналу, і 1 з них, 2018-го, виявився успішним. Але 2022-й був знову невдалим. Команда була останньою у своїй групі Кубка Дієго Марадони, а в Прімері вона замкнула 2-й десяток у підсумковій турнірній таблиці. На цьому плані нескладно було додати після паузи, у новому циклі, і це виходить – перемог більше, ніж поразок. А новачка дивізіону, Інституту, минулого туру вдалося розгромити з рахунком 4:1.

Статистика особистих зустрічей

Минулого року команди зіграли вперше в історії. І обмінялися перемогами із рахунком 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу гостям. Але, з огляду на те, як видовищно грали останнім часом колективи, ставимо на тотал понад 2,0 забитих (коефіцієнт - 1,74).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.