Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 червня 2023, 17:50
11723
19

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Нехай Ребров хоч мільярд отримує, але треба відповідати»

Футбольний експерт – про величину зарплати новоспеченого наставника збірної України

| Оновлено 12 червня 2023, 17:50
11723
19
Віктор ЛЕОНЕНКО: «Нехай Ребров хоч мільярд отримує, але треба відповідати»
Оксана Васильєва. Сергій Ребров

Колишній нападник збірної України Віктор Леоненко, який зараз є футбольним експертом, прокоментував призначення Сергія Реброва головним тренером національної команди.

«У нас збірна державна чи приватна? Мені не має значення, які у них контракти, але люди повинні знати. Тому що, якщо п'ять гривень, то зрозуміло, що будуть знижки від уболівальників. А якщо п'ять мільйонів, то тут уже будуть питання.

Друзі, якщо це державна збірна, ми, напевно, маємо знати про контракти, чи знову таємниця, як завжди. Нехай хоч мільярд одержують, тільки треба відповідати.

Взяли тренера – контракт на стільки, скільки, навіщо, чому. Пояснили людям і все. До чого тут Ребров? Просто має все бути правильно та професійно, а не фізкультурно. Тим більше це збірна», - сказав Леоненко.

Оцініть матеріал
(145)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
u6464u
в державі війна , вся УАФ  на чолі с павелкой поназначала собі космічні зарплати а тепер розповідають вони що проводять матч з Німечинною на підтримку ВСУ, так черті цинічні перечисліть свої зарплати як ви такі патріоти .
RoNIkyo
НеШановні модератори!!! А можна уточнити, чому за комент, який я написав до цієї статті я отримав бан про нецензурну поведінку і образи?
Я пожартував, що адекватний коментар могли написати кот Леоненка і отримав бан? Серйозно? А можна список що можна писати, бо це вже перебір, чесно?
sport.ua/uk/news/629385-viktor-leonenko-nehay-rebrov-hoch-milyard-otrimuie-
ale-treba-vidpovidati
Муґунот Уух
вкотре переконуюсь, що той Лєонєнко - то якесь хворе: людина лише день на посаді головного тренера, і вже якісь претензії, якісь "наїзди"
і яке тобі, лушпєнь, діло до чужих грошей? контракт - то справа УАФ та Реброва: за скілький останній погодився працювати та скільки перша погодилась йому платити - на тому і зійшлися. ні народу вцілому, ні котоводам, в тому числі видатним, зокрема, повідомляти про суму угоди вони не зобов'язані.
а вимагати з тренера потрібно однаково, незалежно від того, отримує він мільярд чи п'ять гривень
anacreon
Хтось може пояснити, хто цей Леоненко і чого його кожний висір несуть на спортивні сайти як якесь Важливе Святе Одкровення. Він "спортивний експерт на зарплаті" у сайта чи що?
Сидить собі якийсь чувак і пописує на свою сторінку в телеграм. Що ви з цього Важливу Новину робите кожен раз? Ще і чорним виділили, як Супер Важливу Новину Щоб ніхто не пропустив.
ss2000
Леоненко позаштатний кореспондент Спорт юа.
RoNIkyo
В його словах є сенс. 100% даю, що це писали Коти Леоненка, які розбираються в футболі
GloryUkraine
Вітька жаба душить за все і всіх.  
Выталкиватель парашутистов
ОПГ УАФ все делает правильно, что контракт главного тренера сборной сохраняется в строжайшей тайне. Почему? Да все очень просто, ведь когда народ узнает сколько будет получать Ребров, то у многих поедет крыша ( вспомните официальную зарплату Реброва у арабов, за меньшие деньги он бы никуда не ушел). Помню, как Болохин в узком кругу ограниченных людей высказался по-поводу своей зарплаты в 50 тысяч долларов в месяц на должности главного тренера сборной - это только за то, что я тапочки одел, когда с кровати утром встал... Да,и по-поводу зарплат функционеров ОПГ УАФ. 500 тысяч грн Костюченка - это чистая зарплата, без учета всех бонусов, которые могу быть гораздо больше 500 тысяч. Делайте выводы...  
vh
Дурне завело собі телеграм канал, а спортуа тепер буде з кожного повідомлення робити новину. Будьте гуманні до своїх читачів )
Умник
Жаба она такая. 
Есть способ Витя залезь под одеялко и крикни сильно.
Абсолютно пофиг, это не мои деньги. Главный тренер должен иметь достойный заработок.
Дані Рохас
База
maxxxx5577
у леона жаба давить дуже. Але ж правду каже, люди повинні знати делалі контракту
Alex Wolf
Хто про що,а я про гроші.
Сергей Кравчук
леон-----сколько в тебе дерьма.........