Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 червня 2023, 06:06
390
0

СІК – ВПС. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Фінляндії

Поєдинок відбудеться 8 червня о 18:15 за Києвом

| Оновлено 09 червня 2023, 06:06
390
0
СІК – ВПС. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Фінляндії
ФК СІК

8 червня на «ОмаСП» пройде матч 10-го туру чемпіонату Фінляндії, в якому «СІК» зустрінеться з «ВПС». Старт поєдинку заплановано на 18:15 за київським часом.

СІК

Команда була заснована лише у 2007-му році. Але у фінських реаліях не дивно, що Kerho досить швидко вийшов на рівень одного з національних футбольних флагманів. І навіть устиг вийти на золотий період. У 2014-2016 тричі клуб закінчував у трійці найкращих, у тому числі став у 2015-му чемпіоном країни, і виграв на цьому відрізку обидва кубки країни. Потім, правда, позиції було втрачено. За всі наступні розіграші можна відзначити бронзу позаминулого сезону. Але після цього знову впали до екватора, на 6 місце. Тим приємніше нинішній ривок, адже зараз представник Сейняйокі йдуть серед головних претендентів на титул, показуючи чудову статистику з великою кількістю перемог. Тільки ХІК на своєму полі зміг зупинити цю серію, зумівши закінчити поєдинок нульовою нічиєю.

ВПС

Клуб обидва своїх чемпіонських титули виграв у 40-ті роки минулого століття. Після цього були лише кубкові успіхи, зокрема наприкінці минулого століття. А так Вепсу - середняк Вейккаусліги, який, щоправда, не тільки іноді вистрілював, беручи 3-є місце і більш-менш часто вибираючись на євроарену, а й на кілька років, 2020-2021, вилітав у Юккенен. Повернувшись, у минулому розіграші команда обмежилася лише 8 позицією, набираючи в регулярці в середньому по 1 очку за матч. Зараз старт виходить навіть гіршим: на стартовому відрізку була єдина перемога, коли вдома видали 2:1 з Марієнхамном. Половина матчів були програні, часто ще й не забиваючи. Так було і минулого туру, коли КТП поступилися з рахунком 0:1.

Статистика особистих зустрічей

Востаннє ВПС вигравав на початку 2019 року. А всі 4 крайні поєдинки були виграні СІКом, у тому числі і 2023-го, в рамках кубка Фінляндії.

Прогноз

Букмекерські контори чудово розуміють, що не буде особливої боротьби. СІК набагато сильніший і грає вдома – ставимо на перемогу господарів при форі -1 гол (коефіцієнт – 1,88).

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби
Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1
Стала відома сума відступних за Довбика. Цікавляться два топ-клуби

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.