Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 07 червня 2023, 04:22
499
0

МОЙЕС: «Фінал єврокубка – це фантастичний результат для будь-якого тренера»

Наставник «Вест Хема» поділився очікуваннями від фіналу Ліги конференцій

| Оновлено 07 червня 2023, 04:22
499
0
МОЙЕС: «Фінал єврокубка – це фантастичний результат для будь-якого тренера»
УЄФА. Девід Мойєс

Наставник англійського «Вест Хема» Девід Мойес поділився очікуваннями від фіналу Ліги конференцій проти італійської «Фіорентини», який пройде 7 червня о 22:00 у Празі:

«Невдалий півфінал Ліги Європи 2021/22? Це не пройшло даремно. Коли розумієш, що борешся за вихід у фінал єврокубку, думаєш: Оце так! Це фантастичний результат для будь-якого тренера. Минулого сезону ми грали з дуже сильними командами, і, щиро кажучи, думаю, що для нас, як для команди, це був найкращий момент. Минулого року ми грали дуже добре і у півфіналі поступилися справді сильному супернику – Айнтрахту, який у підсумку виграв турнір.

Цього року ми залучили, можливо, більше гравців, і тому склад команди сильніший. Я не сказав би, що нам було простіше, але ми вигравали матчі. Трохи сильніший склад цього року, ймовірно, дозволив нам пройти у турнірі трохи далі.

Майкл Антоніо? Коли я повернувся до клубу [2019 року], Мік грав на різних позиціях. Двома роками раніше, коли я вперше очолив Вест Хем, ми використовували Марка Арнаутовича як центрального нападника. Хоча він був фланговим гравцем, ми пересунули його до центру нападу, і це дало неймовірний результат. Повернувшись до клубу, ми подивилися на Міка і зробили те саме, в результаті він просто розквіт. Він дуже важливий для нас протягом кількох років, це ключовий гравець. У нього є сила та швидкість. Цього сезону в єврокубках він забив півдюжини голів, що дуже важливо для мене. Це чудовий центральний нападник і нам дуже приємно з ним працювати.

Деклан Райс? Він постійно викликається до збірної Англії, він грав на Євро та чемпіонаті світу. Він замінив Марка Ноубла, [колишнього] капітана клубу, і [був] тут із дитячого віку. Це серйозне досягнення, досягти цього було непросто. [Деклан Райс] зробив справді гарну роботу для молодого хлопця [24 роки]; став капітаном великого клубу, але ще важливіше – це його форма та чудова гра. Він виріс у дуже гарного півзахисника. Має різноманітну гру. Він отримав неоціненний досвід у збірній Англії, працюючи з Гарет Саутгейтом. Загалом у цього хлопця велике майбутнє.

Що робить Вест Хем особливим? Я родом із Глазго і бачу багато спільного. Іст-Енд – непросте місце, і точно не найбагатший район Лондона. Вест Хем – великий англійський футбольний клуб із багатими традиціями. З великою історією. Боббі Мур був капітаном збірної Англії на тому самому чемпіонаті світу, який виграли англійці, і водночас він був капітаном Вест Хема. Він тут легенда.

Ми змінили стадіон [на Лондон Стедіум]. Це новий фантастичний стадіон, що вміщує до 65 000 глядачів. Це призвело до того, що клуб має нові молоді вболівальники. Клуб активно розвивається, але багато речей відбувається за лаштунками».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру
Снукер | 30 квітня 2024, 06:10 2
Ронні на висоті. Визначено всіх чвертьфіналістів ЧС зі снукеру

Лідер світового рейтингу впевнено обіграв Райана Дея з рахунком 13:7

ОФІЦІЙНО. Шахтар відправив молодого форварда до клубу МЛС
Футбол | 30 квітня 2024, 16:09 21
ОФІЦІЙНО. Шахтар відправив молодого форварда до клубу МЛС

Кевін Келсі орендований клубу Цинциннаті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.