Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1023
0

Леванте – Альбасете. Прогноз та анонс на матч за право зіграти у Ла Лізі

Поєдинок відбудеться 7 червня о 22:00 за Києвом

Леванте – Альбасете. Прогноз та анонс на матч за право зіграти у Ла Лізі
ФК Леванте

7 червня на «Сьюдад де Валенсія» пройде матч-відповідь півфіналу плей-оф за право зіграти в Прімері, в якому «Леванте» зустрінеться з «Альбасете». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Леванте

Клуб в останні 2 десятиліття грав в основному в Прімері. І навіть посідав у 2012-му році 6-е місце, після чого дістався чвертьфіналу Ліги Європи. Але при цьому періодично траплялися падіння до Сегунди. Провівши там розіграш 2016/2017, жаби, здавалося, не просто повернулися, а й закріпилися у найвищому дивізіоні Іспанії. Все розладналося 2 роки тому, 19 місце. Звичайно, на нижчому рівні гранотес були фаворитами, але навіть після приходу на тренерський пост Кальєхи змогли посісти лише 3-ю підсумкову позицію. Причому Лас-Пальмасу поступилися прямою перепустою прикро, адже набрали стільки ж очок, скільки і конкурент, 72, але поступилися за додатковими показниками. Ціна осічки - непрості стики, що почалися цього тижня. Тоді швидко пропустили, але відповіли відразу трьома своїми м'ячами.

Альбасете

Команда рідко грала у вищому дивізіоні – менше 10 років, наприкінці минулого століття. Більше того, ще рік тому Заводний сир був у 3-му дивізіоні країни. І там у своїй групі був лише 3-м, але потім виявив характер, зумівши стати переможцем непростого раунду стикових матчів. Звісно, такого новачка, незважаючи на славну історію, розглядали як андердога. Але він не просто зміг залишитися у Сегунді. За рахунок потужного фінішу з 7-матчевою безпрограшною серією вдалося забратися на підсумкове 6-е місце в турнірній таблиці. А це, за регламентом іспанського футболу, було достатнім для того, щоб спробувати зараз виграти і новий раунд матчів на виліт. Серія почалася вдома, але, навіть після голу Джетеї на 18-й хвилині, у підсумку пропустили 3 у відповідь.

Статистика особистих зустрічей

Клуби цього сезону перетнулися вперше з 2014-го року. І Леванте в регулярці виявився лише трохи сильнішим: 3:2 на виїзді, 0:0 удома.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Леванте буде фаворитом і поєдинку у відповідь. Господарі сильніші і зможуть знову виграти (коефіцієнт – 1,77).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.